ANA SAYFA > GÜNDEM > Zübeyde Hanım yarın Karşıyaka'da anılacak

Zübeyde Hanım yarın Karşıyaka'da anılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım yarın Karşıyaka'da anılacak

Atamızın Mustafa Kemal Atatürk'ün, Karşıyakalılara teslim ettiği ve en büyük emaneti annesi Zübeyde Hanım'ın vefatının 96. yıl dönümünde yarın anılacak.

Zübeyde Hanım'ın vefatının 96. yıl dönümünde yarın (14 Ocak Pazartesi) saat 10.00’da Zübeyde Hanım Anıt Mezarı başında tören düzenlendi. Karşıyaka Belediyesi'nin düzenleyeceği anma töreni için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu AKpınar, sosyal medyadan Karşıyakalılara seslendi ve herkesi törene davet etti: "Atamızın Karşıyakamıza en büyük emaneti Zübeyde Annemizi, vefatının 96. yıl dönümünde rahmet ve şükranla anıyoruz. Yarın (14 Ocak Pazartesi) saat 10.00’da Zübeyde Hanım Anıt Mezarı başında düzenlenecek törene herkesi bekliyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EYT Karşıyaka'dan sesini duyurmaya çalıştı
Sonraki Haber CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Karşıyaka'da konuştu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?