ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Karşıyaka'da konuştu...

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Karşıyaka'da konuştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Karşıyaka'da konuştu...

CHP İzmir İl Gençlik Kolları, 'Yönetmeye hazırız' sloganı ile Karşıyaka'da bir araya geldi.

Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi'nde, düzenlenen belediye meclis üyesi aday adayları tanıtım toplantısına CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ve çok sayıda partili genç katıldı.
Emre Yılmaz, "Bu seçimler için 'Son seçim' diyenlerin, memleketin bekasını değil, kendi bekasını düşünüyor. 30 yaş altı bu memlekette 19 milyon genç seçmen var. Parlamentonun yaş ortalaması 57. Bu parlamento hiçbirimizi temsil etmiyor. CHP de dahil. Kimse bu salondan çıkıp, elimize listeyi alıp il başkanının da o listeyi geçireceğini falan düşünmesin. Çünkü bu olmayacak. Siz eğer mücadele etmezseniz, il başkanı ile kavga etmezseniz, ilçe başkanı ile ilçe belediye başkanı ile kavga etmezseniz ve kavgayı büyütüp Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile kavga etmezseniz, hiçbiriniz listede olmayacaksınız. Asıl onların sahip oldukları bizim elimizdeki servet. Genç seçmen biziz, o servete sahip olanlar da biziz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım yarın Karşıyaka'da anılacak
Sonraki Haber Nazım Hikmet'i Anma Programı Çarşı Kültür Merkezi’nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?