ANA SAYFA > ÇEVRE > Yüzülebilir körfeze bilimsel bakış

Yüzülebilir körfeze bilimsel bakış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Yüzülebilir körfeze bilimsel bakış

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Akdeniz Akademisi tarafından "Akdeniz'in Kıyısında - İzmir Körfezi'ne Ekolojik Dokunuşlar" paneli düzenlenecek. 9 Kasım Çarşamba günü saat 18.00’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek panelin moderatörlüğünü Akdeniz Akademisi Bilim Kurulu Üyesi ve Ekoloji Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Ayşe Filibeli yapacak.

Panel kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ve TCDD Genel Müdürlükleri işbirliğiyle sürdürülen "İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi" kapsamında bugüne kadar sürdürülen çalışmalar ve gelişmeler hakkında gelinen süreç hakkında bilgilendirme yapılacak. 

Panelde Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökdeniz Neşer "Küreselden Yerele Kıyı Düzenlemelerinin Teknolojik Boyutu" konulu konuşma yapacak. Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nden Prof. Dr. Şükrü Beşiktepe "İzmir Körfezi Su Kalitesi Üzerine Kanal Derinleştirmesinin ve Taramanın Etkisi" konusunda bilgi verecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Tülay Yılmaz da "İzmir Körfezi ve Rehabilitasyon Projesi"ni anlatacak.
İzmir Akdeniz Akademisi, 2016 yılında Akdeniz'in Kıyısında üst başlığıyla İzmir Körfezi'ni, çevresine kattığı ekolojik, tarihsel, ticari, kültürel, sosyal değerleri, sunduğu imkanları ve 'Akdeniz Havzası' içindeki etkisini değerlendiren paneller düzenlemeye devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bisikletçi Mehmet Şele vefat etti
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta kadro dışılar olabilir...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?