ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf'ta kadro dışılar olabilir...

Kaf Kaf'ta kadro dışılar olabilir...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf'ta kadro dışılar olabilir...

Karşıyaka'da, yönetiminin Teknik direktör Soner Tolungüç'ten aldığı rapor doğrultıusunda bazı futbolcuları kadro dışı bırakabileceği öğrenildi.

Karşıyaka'da Teknik direktör Soner Tolungüç, boykot nedeniyle çok üzgün olduğunu, yapılan eylemin Gümüşhane deplasmanında kendilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkilediğini söyledi.

Tolungüç'ten rapor istediklerini belirten Başkan Mutlu Altuğ ise, "Gerekli kararları alacağız. Burası 104 yıllık bir kulüp. İlk gün kamuoyuna mesaj verme adına boykot yaptıklarını söylediler ama eylemi maç öncesi de sürdürmeleri tadını kaçırdı. Bu ortamda maç konsantrasyonu ne kadar sağlanabildi tartışılır. Yapan kendisine yapar, ödemelerde gecikme olabilir ama biz yönetim olarak bu tür olaylara taviz vermeyiz" dedi.

Karşıyaka yönetiminin Teknik direktör Soner Tolungüç'ten aldığı rapor doğrultıusunda bazı futbolcuları kadro dışı bırakabileceği öğrenildi.

Öte yandan dün gece gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan kaleci Erhan'a serum tedavisi uygulandığı bildirildi. Taburcu edilen futbolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yeşil kırmızılı eakipte sarı kart cezalısı Ali Say ise Tokatspor maçında forma giyemeyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüzülebilir körfeze bilimsel bakış
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2 isim kadro dışı bırakıldı, futbolcular idmana yine çıkmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?