ANA SAYFA > İZMİR > Yüzlerce çocuk sahnede...

Yüzlerce çocuk sahnede...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yüzlerce çocuk sahnede...

Seferihisar Belediyesi bünyesinde eğitim gören çocuklar, Çocuk Şenliği’nde sahne aldı.

Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi, Ürkmez Gençlik Merkezi, Spor Okulları ve Kent Konseyi Engelli Meclisi öğrencileri, eğitmenleri öncülüğünde hazırladıkları gösterileriyle izleyicileri kendilerine hayran bıraktı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Başkan Yardımcıları Gürhan Özata ve Nilgün Durmazer’in de katıldığı Çocuk Şenliği’nde, Belediyenin açtığı tiyatro, pantomim, jimnastik, tekvando, gitar, gençlik korosu, basketbol, futbol, hentbol branşlarında yeteneklerini sergiledi.

5 ve 15 yaş arasında yüzlerce çocuğun gösterilerini sunduğu etkinlik yaklaşık üç saat sürdü. Şenliğe katılan izleyiciler, Belediye bünyesinde eğitim alarak yeteneklerini geliştiren çocukları dakikalarca ayakta alkışladı.

Seferihisar Çocuk Şenliği’ni tamamlayan Çocuklar, şimdi yurtdışından gelecek misafir çocukları karşılamaya hazırlanıyor. 19-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası halk oyunları festivalinde yurtdışından gelen çocuklar Seferihisarlı ailelerin yanında kalacak ve düzenlenecek etkinliklere katılacak, halk oyunlarını sergileyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanser tedavisinde başarı oranı artık daha yüksek
Sonraki Haber Sındır: Milli Eğitimin ‘Millisi’ düşmüştür!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?