ANA SAYFA > GÜNDEM > Yuvanın çocuklarına manevi anne-baba oldular

Yuvanın çocuklarına manevi anne-baba oldular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yuvanın çocuklarına manevi anne-baba oldular

Karşıyaka Protokolü Ekim ayı toplantısını Karşıyaka Çocuk Yuvası'nda yaptı. Protokol buradaki çocukların manevi anne- babası oldu.

Karşıyaka’daki kamu, özel kurum ve kuruluşları ile siyasi parti yöneticilerini bir araya getiren Ekim ayı Karşıyaka Protokolü toplantısı Karşıyaka Çocuk Yuvasında yapıldı.

Karşıyaka Çocuk Yuvası ve Sevgi Evlerinin ev sahipliğindeki Çocuk Yuvası’ndaki sabah toplantısında Ülkemizde ve dünyadaki son gelişmeler ele alınırken, kurum yöneticilerinin vatandaşlar ile ilişkiler açısından daha dikkatli olmaları istendi.

Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, ülkemizde ve dünyada yaşanan olayların vatandaşlarımızda sıkıntılara neden olabildiğini, bunun göz önünde bulundurularak vatandaş ile ilişkilerde daha dikkatli davranılması gerektiğini belirterek şunları söyledi. “Yaşadığımız olaylar insanlarımızda şu veya bu şekilde gerekli veya gereksiz bir psikolojik sıkıntıya sebebiyet verebiliyor. Bu durum da kamuda muhataplıklarda sıkıntı yaratabiliyor. Daire amirlerim olarak sizlerden rica ediyorum, bugünden itibaren özellikle yanlış anlamalara meydan verebilecek tutum ve davranışlar karşısında bir eksiklik görüyorsanız çalışma arkadaşlarınızı gözden geçirin.”

“15 temmuzda çok uluslu bir saldırıya muhatap olduk”

15 Temmuz’da çok uluslu bir saldırıya muhatap olduklarını sözlerine ekleyen Kaymakam Yücel, şöyle devam etti. “15 Temmuz itibari ile çok uluslu bir saldırıya muhatap olduk. Bunun devamı olabilir. Bu devamında da o şeytani akıl, sosyal bir sıkıntı marifeti ile bir şeyler yapmaya çalışabilir. Buna en azında Karşıyaka’da buna fırsat vermeyeceğiz. Kışkırtma, provokasyon gibi kurulacak tuzaklara karşı dikkatli olmamız lazım.”

“Ulaşılamaz olmayalım”

Kurum yöneticilerine ulaşılamaz olmayalım isteğinde bulunan Kaymakam Yücel “Daire müdürü arkadaşlar, sizi telefonla aradıklarında telefona cevap verin. Ortam müsait değilse sonradan tanıyın, tanımayın geri dönün. Kontör dolandırıcılarına karşı da dikkatli olun. Ben tanıyayım, tanımayayım geri dönüyorum. Tereddüt ettiklerime santral telefonu ile geri dönüyorum. Ulaşılamaz arkadaşım olmasın. Kapılarımız, telefonlarımız açık olsun.”

Ekim ayı toplantısına Kaymakam Sadettin Yücel, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Nesim Tanglay, PTT İzmir Baş Müdür Yardımcısı Abdullah Sarıboğa, İzmir Orman Bölge Müdür yardımcısı Mehmet Erol, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Ali Hıdır Köseoğlu, Medikal Park Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, Genel Müdür Veysi Kubba, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş. Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mehtap Gemici, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.A.Yıldızhan Altınışık, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Vakıfbank Şube Müdürü Hakan Günay, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, MHP parti temsilcileri, Gazeteci Yazar Avni Erboy, Özel Havajet Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve diğer kurum yöneticileri katıldı.



Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KASİAD iş kurmak isteyenlere derman oluyor
Sonraki Haber Şüpheli paket korku yarattı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?