ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek'ten zeytin dalı

Yusuf Şimşek'ten zeytin dalı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek'ten zeytin dalı

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, PTT 1'inci Lig'de bu hafta Ege derbisinde konuk olacakları Manisaspor'un başına getirilen Taner Taşkın'a zeytin dalı uzattı.

Sezon başlamadan Taner Taşkın'ın o dönem görev yaptığı Menemen Belediyespor'la oynadıkları hazırlık maçının olaylı geçtiğini hatırlatan Yusuf Şimşek, "Benim için sorun yok. Yaşananlar geçmişte kaldı. Dargınlık ve küslük yapmam. Taner Taşkın'la maç öncesi el sıkışıp başarı dilerim" dedi.

Menemen Belediyespor maçının izlerinin kendisi ve futbolcuları üzerinde hala etkisi olduğunu da söyleyen Yusuf Şimşek, "Yaşanan kavgayı, yardımcımın başının yarılmasını tabi ki unutmadık. İşimiz kavga etmek değil futbol oynamak. Oyuncularım derbiyi kazanmak için 90 dakika boyunca terlerinin son damlasına kadar akıtacak" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basmane evleri fotoğraflarda dile geldi
Sonraki Haber Foça'da sualtında evlenme teklifi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?