ANA SAYFA > İZMİR > Basmane evleri fotoğraflarda dile geldi

Basmane evleri fotoğraflarda dile geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Basmane evleri fotoğraflarda dile geldi

Fotoğraf Sanatçısı Berna Fişek Kızıltan, Basmane Günleri kapsamında Semt Merkezi Binası’nda Basmane ve çevresini konu alan fotoğraflarını sergiliyor.

Bölgenin İzmir’in tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu ve buradaki izlerin mümkün olduğunca korunması gerektiğini belirten Kızıltan,  “Tarih kokan Basmane ve çevresi evlerinin arasında dolaşmak, unutulmuş, terk edilmiş motifleri arayıp bulmak değişik bir tecrübeydi. Terk edilmiş evlerin hüznü ile onları fotoğraf kareleri vasıtasıyla gün yüzüne çıkartma ve insanlarla buluşturma mutluluğunu birlikte hissettim. Basmane Günleri boyunca pek çok sergi, panel ve gösteri var. 31 Ekime kadar sürecek sergilerimizde Basmane’nin farklı yüzlerini farklı sanatçılardan, farklı yorumlarla, yerinde izlemek mümkün. Yaşanan anların fotoğraflarını, yaşandığı yerlerde izlemenin ayrıcalık olduğunu düşünüyorum” dedi. Bir sonraki kişisel Fotoğraf sergisinin Kasım ayında Konak Devlet Resim ve Heykel Müzesi’nde gerçekleşeceğini sözlerine ekleyen Kızıltan, bu sergiye de tüm fotoğrafsever dostlarını beklediğini ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "Limanlar ve Lojistik merkezler önemli"
Sonraki Haber Yusuf Şimşek'ten zeytin dalı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?