ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek yeşil sahalara dönüyor

Yusuf Şimşek yeşil sahalara dönüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek yeşil sahalara dönüyor

Karşıyaka'nın yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek, Bayraklı Belediyesi tarafından efsane futbolcu Metin Oktay anısına düzenlenecek gösteri maçında yeşil sahalara tekrar futbolcu olarak inmeye hazırlanıyor.

Bayraklı Belediyesi’nin organize ettiği Metin Oktay Turnuvası 25 Ocak’ta başlıyor. Turnuvanın başlangıcında Bayraklı karması ile yaşayan efsaneler karşı karşıya gelecek. Kaptanlığını Mahmut Evren’in, teknik sorumluluğunu Hasan Aral’ın gerçekleştireceği yaşayan efsaneler kadrosunda kaleyi Galatasaraylı efsane kaleci Hayrettin Demirbaş koruyacak. Karşıyaka Spor Kulübü teknik direktörü Yusuf Şimşek, Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, Altınordu Spor Kulübü teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Milli takımlar Ege bölge antrenörü Ramazan Torunoğlu ile amatör ve profesyonel olarak futbol oynamış Ayhan Taşlı, Gürhan Dizlek, Murat Sır, Mustafa Irmak, Akif Başaran, Mehmet Zengin, Şükrü Zenger, Ümit İnal, İnanç Gültekin, Nail Dinçer, Serhat Bozkurt, Hakan Kutucuoğlu, Hakan Turan, Hasip Ertürk, Can Dumlupınar, Alper Timur ve Gürcan Çolak yaşayan efsaneler takımı kadrosunda yer alacak. Bayraklı karmasında ise Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eski hakemlerden İsmet Arzuman ve amatör futbolcular olacak. Karmanın teknik sorumluluğunu ise Recep Aydın üstlenecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, turnuvaya özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, “Turnuvaya duruşu, centilmenliği ve oynadığı oyunla Türk futboluna adını altın harflerle yazdıran Metin Oktay’ın ismini verdik. Turnuvamızın açılış maçında futbolun efsaneleri bizi yalnız bırakmayacak. Tüm futbol severleri bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege'den 206 ülkeye ihracat yapıldı
Sonraki Haber AK Partili Karadal: “Hükümetimizin girişimcilere desteği katlanarak büyüyor”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?