ANA SAYFA > İZMİR > AK Partili Karadal: “Hükümetimizin girişimcilere desteği katlanarak büyüyor”

AK Partili Karadal: “Hükümetimizin girişimcilere desteği katlanarak büyüyor”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Partili Karadal: “Hükümetimizin girişimcilere desteği katlanarak büyüyor”

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen AR-GE ve Eğitim’den Sorumlu birim başkanları toplantısına İl Başkanı Bülent Delican ve İl Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Ölmez de katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl AR-GE ve Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nilüfer Karadal, “Başarmak önce eğitimle başlar. Partimizin 2019 ve 2023 hedeflerine koşar adımlarla ulaşabilmek için eğitim planlarımızı çok daha iyi yapacağız. Bu eğitim planları ile AK Parti İzmir teşkilatlarında AR-GE vizyon temellerini oluşturacağız. Bu dönemde, tüm birimler ile ortak çalışmalara imza atacağız. Ayrıca İl Başkanlığımız ile başladığımız eğitim seminerlerimize ilçe başkanlıklarımızla devam ederek teşkilatlarımızı bilgilendireceğiz. Bu eğitimlerimizde öncelikli olarak sunduğumuz bilgiler arasında hibe kredilerle girişimcilik ve destekleme fonları yer alıyor. Sayın Başbakanımızın 1 Kasım seçimlerinde parti olarak taahhüt ettiği projeler genelinde yer alan KOSGEB girişimcilik desteğinde 30.000 TL hibe, 50.000 TL’ye çıkarıldı. 70.000 TL ‘0’ faizli kredi de 100.000 TL’ye çıkarıldı ve 17 Aralık tarihi ile uygulamaya başlandı. Hükümetimizin girişimcilere desteği katlanarak büyüyor” dedi.

Hükümetin AR-GE yatırımları kapsamında bayanlara, 1. derece şehit yakınları ve gazilere pozitif ayrımcılık uyguladığını da belirten Karadal, “Kadınlarımıza girişimcilik desteğinde %80 oranlara ulaşılmıştır. Bu oran aynı şekilde Gazi, 1. derecede şehit yakını ve engellilere de uygulanacaktır” dedi.

Teşkilat içi eğitimlerin önemine de vurgu yapan Karadal, “Özellikle Teşkilat ve Seçim İşleri ile beraber ortak projeler üreteceğiz. Kısacası Ege’nin atan kalbi İzmir için çalışacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek yeşil sahalara dönüyor
Sonraki Haber İzmir'de atık ilaçlar çevreye zarar vermeden toplanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?