ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek: Juninho yaptığının bedelini ödeyecek

Yusuf Şimşek: Juninho yaptığının bedelini ödeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek: Juninho yaptığının bedelini ödeyecek

Karşıyaka'da ara transferin son gününde Adanaspor'un kapısından dönen Brezilyalı Juninho, teknik direktör Yusuf Şimşek'i çileden çıkardı.

Yusuf Şimşek, ayrılmak için bavullarını bile toplayan Brezilyalı oyuncunun yaptığının karşılıksız kalmayacağını söyledi. " Juninho yaptığının bedelini ödeyecek" diyen Yusuf Şimşek, "Ayrılmak isteyene izin vereceğimi, futbolcularıma devre arasından önce ve devre arasında defalarca söyledim. O dönem gitmek istemeyen Juninho, son dakika sürpriziyle yönetimi ve özellikle de beni çok zor durumda bıraktı" dedi. Juninho'nun takımın en yüksek ücret alan oyuncusu olduğunun altını çizen Yusuf Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben ve yardımcılarım da 7 aydan bu yana para almıyoruz. Biz de kaçabilirdik ama hedeflerimiz ve ideallerimiz için buradayız. Juninho, para sorunu çıkarmayan, yedek kalmasına rağmen çalışıp haftalar sonra formayı kapan vatandaşı Kahe'yi örnek almalı. Kahe 10 hafta kulübede oturmasına rağmen Antalyaspor deplasmanında çıkıp beraberlik golünü attı. Juninho'yu kadro dışı bırakmayacağım ama yaptırım uygulayacağım."

Karşıyaka yönetimi, 7 aydır para alamayan teknik heyete 2'şer maaş ödeme yaparak gönül aldı. Ara transferin son gününde 1 milyon 200 bin TL'lik borcu ödeyip transfer yasağını kaldırmak yerine, Spor Toto ve Karşıyaka Belediyesi'nden gelen 550 bin TL'lik kaynağı mevcut kadroya dağıtma kararı alan yönetim, personelin de 1 maaşı verildi.

Bu arada futbolculara Antalyaspor deplasmanının beraberlik primlerinin ödeneceği bildirildi. Elazığspor ve Osmanlıspor'la üst üste İzmir'de oynayacağı iki zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Kaf-Kaf, iki kritik karşılaşmadan 6 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

PTT 1'inci Ligi'nde zorlu bir viraja giren Karşıyaka'da yönetim, Atatürk Stadı'nda oynanacak Elazığspor ve Osmanlıspor maçları öncesi biletlerde damping yaptı. İki müsabakada yeşil kırmızılı taraftar için ekstra durumlar haricinde yalnız kapalı tribün açılacak, biletler 10 TL'den satılacak. Konuk taraftarlar ise kale arkasına alınacak. İkinci devre için hazırlanan kombine biletler 60 TL'den, 6 taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Bu arada ilk yarıda Passolig uygulamasına tepki olarak maçları protesto eden taraftarların da Elazığspor maçıyla birlikte tribünlere döneceği öğrenildi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanserden korunmak imkansız değil...
Sonraki Haber 1 Yıl için sadece 35,5 TL

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?