ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek: Geldiğim günden bu yana en kötü futbolu oynadık

Yusuf Şimşek: Geldiğim günden bu yana en kötü futbolu oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek: Geldiğim günden bu yana en kötü futbolu oynadık

Giresunspor'a deplasmanda 2-0 yenilen Karşıyaka'nın Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, futbolcularına, "Geldiğim günden bu yana en kötü futbolu oynadık." diye sitem etti.

Yusuf Şimşek, "Son iki haftada 5 puan yitirmesek, zirve yarışından kopmazdık. Büyük fırsatları tepiyoruz. Giresunspor karşısında yalnız Onur Alkan sarı kart gördü. Bana göre bu bile maçta galibiyet hırsımızın olmadığının göstergesi. Oyuncularımla görüşeceğim" dedi. Devre arasına kadar kalan Albimo Alanyaspor, Boluspor ve Kayserispor maçlarından 9 puan almaları gerektiğini söyleyen Yusuf Şimşek, daha sonra şöyle konuştu:"Önümüzde transfer dönemi var. Bu takım başarı için kuruldu ve ne olursa olsun başarılı olacağız. İkinci yarıda da bizimle kalmak isteyenler kalacak, gitmek isteyen gidecek. Son 3 maçtaki performanslar, gidecek isimleri belirlemek adına önemli. Bizimle yola devam etmek isteyenler maksimum performansını sergilemeli.

Yusuf Şimşek, Giresunspor seyircisine de büyük tepki gösterdi. 2011-12 sezonunda Karşıyaka yüzünden küme düştüklerini iddia eden ev sahibi takım taraftarlarının maç boyunca kendilerine, "Şike yapsana, top çevirsene" diye tempo tuttuğunu vurgulayan Yusuf Şimşek, "102 yıllık bir kulübe aslı astarı olmayan yakıştırmalarda bulunmak Giresunlulara yakışmadı" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sporcu ilaçları ölüm saçıyor
Sonraki Haber Aldatılan kadın doktor manevi tazminat davasını kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?