ANA SAYFA > SPOR > Yusuf Şimşek: Daha iyi olacağımızı biliyoruz

Yusuf Şimşek: Daha iyi olacağımızı biliyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yusuf Şimşek: Daha iyi olacağımızı biliyoruz

Ptt 1'inci Lig'de ilk haftaları arayış içinde geçirerek kadroyu sürekli değiştiren Karşıyaka, 4 maçı 4 puanla geçtikten sonra ideali yakaladı.

Son 3 maça Rıdvan-Ofoedu değişikliği dışında aynı 11'le çıkan yeşil kırmızılı ekip, Orduspor beraberliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor galibiyetleriyle 7 puan toplayıp 11 puana ulaşarak play off hattını yakaladı. Deplasmanda Orduspor'u elinden kaçıran Karşıyaka, 7 yıldır şansının tutmadığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 5 golle yendikten sonra Manisaspor maçını da kazandı.

Manisaspor galibiyeti sonrası futbolcularını kutlayan teknik dirnektör Yusuf Şimşek, "Bizi Manisa'da yalnız bırakmayan az sayıdaki taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Artık takım oturdu, sıkıntılı haftalar sonrası puan istikrarını yakalamaya başladık. Bu sezon ilk kez üst üste iki galibiyet aldık. Henüz birşey kazanmadık. Daha iyi olabileceğimizi biliyoruz. Aynı istikrarı koruyacağız. Kadroda rotasyon her zaman olabilir" dedi.

Başkan Fatih Diniz ise, "Oyuncuların morali bize de yansıyor. Onlar bizi biz de onları güldüreceğiz" diye konuştu. Kaf-Kaf'ta burnu kırılan Serven bu hafta yok.

Karşıyaka'da ilk haftalarda şans bulamayan Ramazan ve Yenal ile az süre alan Ofoedu, Mustafa ve Shukurov, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor maçlarının yıldızları oldu. Tribünden gelen Ramazan, Gaziantep'e 2 gol attı. Gaziantep ağlarını sarsan Yenal, Berkan'dan formayı kaptı. Shukurov, Manisa deplasmanında golle tanıştı. Mustafa, formayı giydikten sonra orta sahanın dinamosu oldu. Ofoedu, son iki maçı golsüz geçmedi. Nijeryalı yıldız, geçen sezon yine deplasmanda oynanan derbiden sonra Manisaspor'u ikinci kez avladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanatın başkenti Karşıyaka olacak
Sonraki Haber Bostanlıspor Batman Petrol'u ezdi geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?