ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Batman Petrol'u ezdi geçti

Bostanlıspor Batman Petrol'u ezdi geçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Batman Petrol'u ezdi geçti

Türkiye Basketbol Erkekler 3.Lig B Grubu ikinci hafta karşılaşmasında Bostanlıspor konuk ettiği Batman Petrol’ü 44 sayılık farkla 104-60 mağlup etti.

Halkapınar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğine iyi başlayan Bostanlıspor oldu ve 4-0 öne geçti. Daha sonra bireysel hatalarla rakibine sayı şansı vererek 10-6 geriye düştü. Ancak çabuk toparlanan yeşil kırmızılılar rakibini yakaladı bu çeyrek sonu da 21-21 oldu.
İkinci çeyrekte sert savunmasıyla Batman ekibine potayı göstermeyen Bostanlıspor Sercan Tülek ve Cem Bozok’un hücumdaki etkinliğiyle soyunma odasına 51-31 üstün girdi.
Üçüncü çeyrekte Oğulcan Sevim ve Onur Kentli’nin üst üste basketlerine Kemal Can Aktuna'nın dış şutları eklenince farkı arttıran yeşil kırmızılı ekip bu bölümü 75-47 ile geçerken; kalan sürede de oyun disiplininden kopmayarak maçı 44 sayı farkla 104-60 kazandı.
Bostanlıspr’da Sercan Tülek 19 sayı, Kemal Can Aktuna 15 sayı, Erdinç Gül 14 sayı, Oğulcan Sevim 13 sayı, Onur Kentli 12 sayı, Serhat Doğanay 10 sayı, Cem Bozok 9 sayı, Yiğit Evren 4 sayı, Mert Aykutluğ 2 sayı, Aras Bekat 6 sayı ile mücadele ettiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yusuf Şimşek: Daha iyi olacağımızı biliyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka AG, Işıkkent engelini de aştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?