ANA SAYFA > EĞİTİM > Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu mizahın eleştiri gücünü eserlerine yansıttı

Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu mizahın eleştiri gücünü eserlerine yansıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu mizahın eleştiri gücünü eserlerine yansıttı

İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu, Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nde 5’inci kişisel karikatür sergisini açtı. Sergi 10 Ocak’a kadar ziyarete açık kalacak.

Reklam yaratımı ve grafik tasarımı alanlarının yanı sıra karikatür konusunda da uzmanlığı bulunan Türkiye Karikatürcüler Derneği üyesi, İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cem Güzeloğlu, 5’inci kişisel karikatür sergisini Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi’nde açtı. Türkiye Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilcisi Mehmet Aslan ile İzmirli çizerlerin yanı sıra akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile açılışı yapılan sergide Güzeloğlu, 21 eserini sanatseverlerin beğenisini sundu.

Karikatür alanında ulusal ve uluslararası yarışmalarda dereceleri bulunan ve daha önce pek çok karma sergiye katılımı bulunan, öğrencilik yıllarında reklam ajanslarında ve medya kuruluşlarında Grafik Tasarımcısı, Jr. Sanat Yönetmeni ve Sanat Yönetmeni görevlerinde de bulunan Yrd. Doç. Dr. Güzeloğlu’nun 10 Ocak’a kadar ziyaret edilebilecek sergisinde grafik mizah üslubu ile üretilen eserler sadece güldürmeyi değil mizahın eleştiri gücünü de yansıtıyor.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mektebim ve sanat engel tanımıyor
Sonraki Haber İzmir sağlık turizminde merkez olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?