ANA SAYFA > EKONOMİ > Yorgancılar: İşbirliği artarak devam etmeli

Yorgancılar: İşbirliği artarak devam etmeli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yorgancılar: İşbirliği artarak devam etmeli

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Makine Mühendisleri Odası (MMO) İzmir Şubesi ile başlattıkları teknik hizmet ve eğitim protokollerinin sanayiciye büyük fayda sağladığını belirterek söz konusu işbirliğini geliştirerek devam ettirmek istediklerini belirtti.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, MMO İzmir Şubesi’ni ziyaret etti. EBSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Vatansever’in de yer aldığı ziyarette MMO İzmir Şube Başkanı Güniz Gacaner Ermin ve yönetim kurulu üyeleri ile iki kurum arasındaki devam eden işbirliği ve protokol çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yorgancılar, MMO’nın özellikle periyodik kontroller, iş güvenliğini esas alan teknik hizmet ve eğitim çalışmalarının sanayiciye büyük fayda sağladığını belirterek, “İlk olarak 2011 yılında MMO İzmir Şubesi ile protokol imzaladık. Geçen zamanda geliştirdiğimiz bu protokollerle yeni ve değişen uygulamalar hakkında MMO’dan destek alırken, verilen eğitimlerle sanayici ve çalışanların eksiklerini giderme konusunda da büyük mesafe kaydedildi. İş sağlığından endüstriyel kaynaklara, asansörlerin kontrolünden üretim yönetimine kadar birçok alanda verilen eğitimleri kapsayan bu işbirliğini geliştirerek devam ettireceğiz” dedi. MMO İzmir Şube Başkanı Güniz Gacaner Ermin de kurumlar arası işbirliğinin geliştirilmesinin önemini vurgularken, sanayiye yönelik hizmetlerine dair bilgilendirmede bulundu. Ermin ayrıca teknik hizmet ve eğitimler konusunda sanayicilere destek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette yılbaşından itibaren bin 300 liraya yükseltilmesi gündemde olan asgari ücret konusu ile sanayide çalışan mühendislerin MMO’ya üye olma zorunluluğu ile ilgili konular hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Muhtar Birlik: ‘’Mahallenin çehresi değişiyor’’

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?