ANA SAYFA > EĞİTİM > Yöneticilerden Havajet'e tam puan...

Yöneticilerden Havajet'e tam puan...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yöneticilerden Havajet'e tam puan...

Türkiye’de ikinci, Egedeki ilk olan Özel HAVAJET Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Karşıyaka, Çiğli ve Menemen’deki kamu ve özel kurum yöneticilerine tanıtıldı.

İzmir Menemen’de bulunan okul binasında Karşıyaka, Çiğli ve Menemen’deki kamu ve özel kurum yöneticileri ile biraya gelen Özel HAVAJET Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi kurucu ve yöneticileri, okulun çalışmaları hakkında bilgi vererek, okulu gezdirdiler, projelerini anlattılar.

Özel HAVAJET Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi icra kurulu başkanı Mehmet Çelebi, okulun konferans salonunda konuklara bir sunum yaptıktan sonra okulu ve model uçakların bulunduğu atölyeleri gezdirdi.

 Geçtiğimiz Eylül ayında eğitim öğretime başlayan Özel HAVAJET Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Uçak Bakım Teknisyenliği, Kabin Hizmetleri, Havayolu Lojistiği bölümleri bulunuyor.

HAVAJET’i kendileri için olduğu kadar Türkiye içinde önemsediklerini belirterek şunları söyledi. “Yöneticilerimiz davetimizi kırmayarak geldiler. Görüş ve önerilerine ihtiyacımız var. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize en iyi eğitimi vermek için en iyisini yapmak arzusundayız. Yöneticilerimizin, bilim insanlarımızın önerileri, bizim yolumuza ışık tutacaktır.” Çelebi sözlerine şöyle devam etti. “Atatürk’ün ”İstikbal göklerdedir” , Vehbi Koç’un “Meslek lisesi memleket meselesi” sloganı yıllardır beynimde yer edinmişti. Havacılık sektörünün dünyadaki büyüme hızı, bu sektördeki istihdam açığı bizi bu alana yönlendirdi. Başarılı olmak için de yalnızca havacılık mesleği alanında çalışmalarımızı yürüteceğiz.”

Toplantıya, İstanbul’dan gelen HAVAJET Yönetim Kurulu Başkanı Murat İyilikli, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Menemen Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal, Gediz Üniversitesi rektör yar. Prof. Dr Mustafa Güneş, THK Üniversitesi mütevelli heyet üyesi THK Menemen Şube Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral, Menemen Emniyet Müdürü Kamil Atay, Ekin Koleji Kurucusu Ve Genel Müdürü Yasemin Reşitoğlu, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Menemen Mesut Uğurlu, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulnasır Şimşek, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Menemenin Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersoy Özalp ve Menemen’deki 60’a yakın özel ve kamu kurum yöneticisi katıldı.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Atilla Sertel: ''Bayram bitti, mücadeleye devam''
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı ikinci yarı tribünde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?