ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Çarşı ikinci yarı tribünde...

Karşıyaka Çarşı ikinci yarı tribünde...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Çarşı ikinci yarı tribünde...

Passolig'i protesto ederek ilk devre Karşıyaka'yı tribünden destekleyemeyen Karşıyaka Çarşı grubu ikinci devrede tribünlerdeki yerine alacak. Karşıyaka Çarşı'dan yapılan açıklama şöyle:

"Yeni yıla çok umutlu girdik.
Lider devirdik, ilk 6 içinde yeni yıla başladık !
 
Profesyonel olmalarına rağmen, amatör anlayışla sahaya çıkıp, KARŞIYAKA Formasını giymenin gururu ile mücadele ederek bizlere şampiyonluk umudu veren futbolcularımıza,
 
Sorunlara rağmen oyuncularının motivasyonunu sağlamak için ekstra çaba gösteren, teknik/taktik becerileri ile bu olumlu tablonun mimarı olan; başta hocamız Yusuf ŞİMŞEK, Antrenörümüz Alaattin GÜLERCE, Teknik Sorumlumuz Mustafa Ati GÖKSU, Kaleci Antrenörümüz Kıvanç BOZKURT, Yrd. Antrenörlerimiz Şaban ÖZDEŞ, Gökhan KILAVUZ , Ali POSTACI’ ya,
 
Göreve geldikleri günden beri kısıtlı imkanları en makul şekilde kullanmaya çalışan, hem kendi maddi katkıları, hem de yarattıkları kaynaklarla 2.yarıya umutla bakmamıza vesile olan Başkanımız Fatih DİNİZ ve yönetimine, taraftar olarak teşekkür boynumuzun borcu.
 
İnşallah bu fedakar yürüyüş, zafere inanan futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle birlikte mutlu sonla bitecek.
 
Bilindiği üzere KARŞIYAKA ÇARŞI olarak sezon başında passolig saçmalığını red ettik.
Gerekçelerini bir kez daha yinelemeye gerek yok.
 
Bu dayatmaya, yarım sezon boyunca taviz vermeden, onurlu duruş gösteren tek taraftar grubu olma ayrıcalığına sahibiz.
 
Bu duruşu göstermek uğruna takımlarını canlı olarak izleyemeyen, bu uygulamanın bir dayatma olduğuna dikkat çekmek için tribünlerden KAF KAF diye haykırmaya hasret kalan; mert,delikanlı,fedakar,gözüpek KARŞIYAKA TARAFTARINAsöylenecek tek söz ise ; HELAL OLSUN !     
 
KARŞIYAKA TARAFTARI mertliğinin,fedakarlığının,korkusuzluğunun yanında zekidir de !
 
Taraftar olmanın ilk kuralı takımının başarılı olması için üzerine düşeni yapmaktır.
Ancak KARŞIYAKA TARAFTARI sadece tribünde tezahürat yapan bir güruh olmamıştır.
Ait olduğu kulübü, tribünü, kültürü, yaşadığı çevreyi kısaca hayatını etkileyen her olaya reaksiyon gösterir.
 
Passolig uygulamasının yanlışları, eksiklikleri karşısında da sessiz kalamadık ve tepkimizi, takımımızı tribünden destekleyememeyi, canlı olarak izleyememeyi göze alıp bu kartları almayarak, ve statlara girmeyerek tam yarım sezon boyunca aslanlar gibi gösterdik.
 
Oyuncularımız,hocamız,yönetimimiz bu tepkimizi haklı bularak biz olmadan ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.
 
Şu anda ilk 6 içindeyiz ve ilk 2 ile sadece 5 puan farkla ŞAMPİYONLUK KOVALIYORUZ !
 
Öyleyse biz de düşüncelerimizden ödün vermeden , ama asli görevimiz olan taraftarlık gereği LİGİN İKİNCİ YARISINDA TRİBÜNDEYİZ !
 
Ancaaak; madem ki taraftar olarak bizler sezon başında takımımızdan ayrı kalma fedakarlığını gösterdiysek, ve şimdi de ŞAMPİYONLUK uğrunatribünlere giriyorsak, o zaman önce en büyük destekçimiz YAŞAR HOLDİNG, sonra geçmişte desteğini gördüğümüz Karşıyaka Belediyesi yani Sayın Belediye Başkanımız HÜSEYİN MUTLU AKPINAR, yasada yapılan yeni düzenleme ile kulüplere maddi destek verebilecek olan Büyükşehir Belediyesi yani İzmir’de en yüksek oyu aldığı  ilçeye sırtını dönme lüksü olmayan Sayın AZİZ KOCAOĞLU ve camiamızın hali vakti yerinde olan ,KARŞIYAKALI olmanın gururunu taşıyan ileri gelenleri de pamuk ellerini ceplerine A-TA-CAK !
Bu takıma, bu hocaya, bu yönetime destek olacak !
 
Biz KARŞIYAKA ÇARŞIolarak PASSOLİG KARTLARINI ALIP ,LİGİN İKİNCİ YARISINDA ATATÜRK STADINDA OYNANACAK MAÇLARDA KAPALI TRİBÜNDEKİ YERİMİZİ ALIYORUZ !
 
Biz KARŞIYAKA ÇARŞISI olarak KARŞIYAKAMIZI ŞAMPİYON YAPMAK İÇİN TRİBÜNDE OLACAĞIZ, ANCAK PASSOLİGİN YANLIŞLARINI DA HER FIRSATTA DİLE GETİRECEĞİZ."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yöneticilerden Havajet'e tam puan...
Sonraki Haber Yıldız Kenter Sahnesi yenilendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?