ANA SAYFA > GÜNDEM > Yön tabelasına çarpan 2 kardeş öldü

Yön tabelasına çarpan 2 kardeş öldü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yön tabelasına çarpan 2 kardeş öldü

Kontrolden çıkan otomobil orta refüjdeki yön levhasına çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 2 kardeş hayatını kaybetti.

Kaza, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Mustafa Kemal Bulvarında meydana geldi. Hasan Baday (25) yönetimindeki 35 NR 547 plakalı otomobil, Sasalı yönüne giderken henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Kontrolden çıkan otomobil orta refüje çıkarak yön levhasına çarptı. Kazada, restoran işletmecisi Hasan Baday ve ağabeyi Ceyhun Baday (39) otomobilde sıkışırken, kazayı görenler Aks 110, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine gelen Aks 110 ekipleri, uzun uğraşlar sonrası iki kardeşi sıkıştığı yerden kurtarırken sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Baday kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.
Hasan Baday ve Ceyhun Baday'ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tribünlerde buluşacağız...
Sonraki Haber Karşıyaka'da terazilere hassas denetim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?