ANA SAYFA > SPOR > Yol yorgunu Kaf Kaf, Beşiktaş'a yenildi...

Yol yorgunu Kaf Kaf, Beşiktaş'a yenildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yol yorgunu Kaf Kaf, Beşiktaş'a yenildi...

FIBA Şampiyonlar Ligi’nden dün yorgun dönen Pınar Karşıyaka, bugün evinde erteleme maçında Beşiktaş Icrypex’e 81-80 yenildi.

Pınar Karşıyakada sakatlıkları bulunan Metecan ve Yunus kadroda yer almadı. M Baye süre almadı. Beşiktaş ise genç yıldızı Alperen’i hiç oynatmadı.
Maça 5-0’lık seriyle başlayan konuk ekibe 9-0’lık seriyle karşılık veren Kaf Kaf skoru 9-5 getirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı basketler sonunda ilk çeyrek konuk takımın 23-21 üstünlüğüyle sona erdi.
İkinci periyotta Mehmet Yağmur ve Egehan’ın 3 sayılık basketleriyle etkili olan Beşiktaş’a Mahir ve Onur Alp’in üst üste bulduğu sayılarla cevap veren Karşıyaka devreyi lehine tamamladı 40-38. 
Üçüncü periyotta Taylor, Onur Alp, Nusret ve Kennedy’nin dış atışlarıyla etkili olan yeşil-kırmızılı ekip önünde Beşiktaş Furkan, Hakan, Mehmet ve Johnson’la skor üretirken, son bölümün sonunda 61-61 eşitlik vardı.
Final periyodunda Egehan’ın üçlükleriyle etkili olan ve bitime 18 saniye kala Mehmet’in serbest atışlarıyla 81-80 öne geçen Beşiktaş, Pınar Karşıyaka’nın son hücumda sayı bulamamasıyla maçı kazandı: 80-81. 
Bu sonuçla normal sezonu Pınar Karşıyaka 21 galibiyet, 9 mağlubiyet alarak 50 puanla 3. Sırada, Beşiktaş, 19 galibiyet, 11 mağlubiyet 48 puan toplayıp 5. sırada bitirdi.

HAKEMLER: Osman Sinan İşgüder, Ali Şakacı, Can Mavisu 
PINAR KARŞIYAKA: Semih 4, Onuralp 27, Taylor 7, Henry, Nusret 8, Kennedy 9, Mahir 17, Morgan 4, Arca 4.
BEŞİKTAŞ ICRYPEX: Şehmus 2, Furkan 10, Johnson 10, Sadık Emir, Berry 3, Mehmet 22, Ercan Osmani 10, Samet 3, Hakan 12, Egehan 9
1.PERİYOT: 21-23
İLK YARI: 40-38
3.PERİYOT: 61-61
5 FAUL: Semih (36.11) (Pınar Karşıyaka)
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı
Sonraki Haber Sarıca: Maçtan ziyade sahada bulunduk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?