ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Maçtan ziyade sahada bulunduk

Sarıca: Maçtan ziyade sahada bulunduk

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Maçtan ziyade sahada bulunduk

ING Basketbol Süper Ligi'nde erteleme maçında Beşiktaş Icrypex'e kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Beşiktaş’ı tebrik ediyorum.Biz bugün maçtan ziyade sahada bulunduk. Zaten eksiklerimiz var, sakatlarımız var ve korumamız gereken oyuncularımız vardı. Tabii büyük bir başarıya imza attık daha iyisi de olabilirdi ve kupayla dönebilirdik. İlk üzüntüm keşke bu hastalıktan kurtulmuş olsaydık ve bugün burada taraftarımız ile beraber dolu salonda bu finali kutlayabilseydik. Ancak maalesef bu mümkün değil, çok iyi bir turnuva geçirdik.

Açıkçası sezon başında koyduğumuz hedeflere bilimum ulaştık ve çok iyi bir sezon geçiriyoruz bundan dolayı mutluyum. Sezonda ilk dört hedefi koymuştuk bugün itibariyle üçüncü bitirdik ligi. BCL’de Final 8 hedefimiz vardı bunuda geliştirerek finale kadar çıkardık. Finalde de bir şampiyonluk kazanmayı çok isterdik, ancak burada son günün açıkçası verdiği yorgunluk ve hücumdaki basit hatalarımız buna engel oldu.

Önemli olan Pınar Karşıyaka olarak hep buralara aday olabilmek ve oraları zorlayabilmek, o kupanın içinde olabilmek yani son güne kadar biz kalacağız demiştik, son gün hatta maçın son 10 saniyesine kadar maçın içerisindeydik. Bundan dolayı bir kere daha oyuncularımı kutlamak istiyorum.

Tüm camiamıza, taraftarımıza ve organizasyonumuza teşekkür etmek istiyorum. İnşallah önümüzdeki sene Avrupa’da çok daha iyisini başarabiliriz.

Şimdi tabi playoff zamanı. Bizde en kısa sürede sakatlarımızı iyileştirip sahada olacağız. Ancak tabi şunu söylemek istiyorum, bugün ki maç belki daha önceden konuşulmuş, bugüne konmuş bir maç ki bu da daha geç saate konulabilirdi. Biz dün akşam saat 22.00’de geldik.

10 saatlik uzun bir yolculuktan sonra bugün itibariyle de 7. günde 4. maçımızı oynuyoruz. 13 Mayıs Perşembe  ve 14 Mayıs Cuma başlayacak olan playoff’da biz neden 14 Mayıs’ta oynamıyoruz onu da anlayamadım. Çünkü bugün oynadıktan sonra yine Perşembe günü bir maç, cumartesi Ankara’da serinin ikinci maçı ve seyahat.

Sonuçta tabi insanlarla yapıyoruz bu işi, robotlarla yapmıyoruz. Dolayısıyla bu kadar kalabalık bir program ki 11. günde 6. maça denk gelecek. Bizim bence doğal olarak playoff’da ikinci oynayan taraf olmamız gerekiyordu. Yani 2. grupta olmamız gerekiyordu. Bunu da anlayabilmiş değiliz.

Ama playoff’da en iyi ve sağlıklı bir şekilde sahada olacağımıza inanıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yol yorgunu Kaf Kaf, Beşiktaş'a yenildi...
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden bayram hediyesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?