ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'ndan kan bağışı

Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek veren MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Kaymakamlık önündeki Mobil Kan Merkezi’ne giderek kan verdi.

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Karşıyakalıları Kızılay'a kan bağışında bulunmaya davet etti. Başkan Yılmaz, "Unutmayalım ki bir ünite kan bir can demektir. Yüce Dinimize göre bir can kurtarmak, insanlığı kurtarmakla eşdeğerdir" dedi.
Siyasi çalışmalarının yanında sosyal, kültürel ve ekonomik çalışmalara da ağırlık veren MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, küresel Covid-19 salgını nedeniyle azalan Kızılay'ın kan stoklarına destek vermek için düzenlenen kan bağışı kampanyasına katıldı. Beraberinde MHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Gezer, Karşıyaka Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Oğulcan Günaydın, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer olduğu üzere Kızılay'ın Karşıyaka Kaymakamlığı önündeki Mobil Kan Toplama Merkezi'ne gelen Başkan Yılmaz ve beraberindekiler kan bağışında bulunarak, bu kriz günlerinde toplumsal dayanışmaya destek verdiler. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Polisiye Romanları İle Sürükleyici Maceralar
Sonraki Haber Yol yorgunu Kaf Kaf, Beşiktaş'a yenildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?