ANA SAYFA > SPOR > Yılın Spor Adamı Ufuk Sarıca...

Yılın Spor Adamı Ufuk Sarıca...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yılın Spor Adamı Ufuk Sarıca...

14 yıldır düzenli olarak gerçekleşen ve gelenekselleşen 'Türkiye Yılın Spor Adamları Ödülleri' halk oylaması gerçekleştirildi.

Birbirinden değerli spor adamının 18 farklı kategoride 5 aday ile yarıştığı organizasyonda, birinciler halk oylaması belirlendi. Ayrıca jüri özel ödüllerinin de gala gecesinde açıklanacağı belirtildi.

Yılın Spor Adamı, yapılan oylama sonucunda Pınar Karşıyaka baş antrenörü Ufuk Sarıca seçildi. Yılın Spor Kulübü oylamasında ise Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı ikinci sırada yer aldı. Yılın Erkek Basketbolcusu da geçen sezon Pınar Karşıyaka'da oynayan Bobby Dixon seçildi.

6 ülkeden, yaklaşık 150 sporcunun ağırlanacağı, 500 seçkin davetlinin katılacağı, Spor Türkiye 14. Türkiye Spor Adamları Ödül töreni hazırlıklarının ise tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. Dünya çapındaki yabancı sporcular başta olmak üzere, spor, iş ve basın dünyasından, 500’e yakın seçkin davetlinin katılacağı, 21 Aralık Pazartesi gecesi Hilton İstanbul Bosphorus / Convention Center'da yapılacak olan gecenin sunuculuğunu, Ece Pirim ve Kerem Öncel yapacak

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber SGK: KSK'ye ödeme emri gönderildi
Sonraki Haber Cengiz Kocatoros gemisi ilk seferine çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?