ANA SAYFA > GÜNDEM > Yıldırım, CHP Karşıyaka Başkanlığına aday...

Yıldırım, CHP Karşıyaka Başkanlığına aday...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıldırım, CHP Karşıyaka Başkanlığına aday...

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Yönetiminde Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Uğur Yıldırım, 6 Aralık Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Yıldırım “Ekip olarak inanç ve kararlılıkla CHP’nin iktidarı için çalışmaya hazırız” dedi.

Adaylık açıklamasını yapan Uğur Yıldırım, Türkiye’nin karanlık bir süreçten geçtiğini, demokratik ve çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için CHP iktidarına ihtiyaç duyulduğunu belirtti. İktidara giden yolu Karşıyaka’dan açmak istediklerini söyleyen Yıldırım “Önce CHP içindeki birlik ve beraberliği sağlayacağız. Sonra bu örnek tutumumuzu Türkiye’ye yayacağız. İktidar ışığını Karşıyaka’dan yakacağız. Bu bilinç ve sorumlulukla İlçe Başkanlığı’na adayım. Başta Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, cumhuriyeti ve CHP’yi kuranları, devrimleri gerçekleştirenleri ve bugünlere getirenleri saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
Bostanlı Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak kongrede başkan seçilmesi halinde yeni bir güç ve coşkuyla çalışacaklarını vurgulayan Yıldırım, yaşamın her alanında eylemli olarak yer alacaklarını, üye sayısını arttıracaklarını, parti içi iletişime ve eğitime önem vereceklerini ve sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içinde olacaklarını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dünya şampiyonu Demir yılın sporcusu olmaya aday
Sonraki Haber Kâtip Çelebi öğrencilerine 'eşitlik' eğitimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?