ANA SAYFA > SPOR > Yıldırım, amatörlerle bir araya geldi

Yıldırım, amatörlerle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yıldırım, amatörlerle bir araya geldi

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği (Birliği) ile bir araya geldi.

Karşıyaka’daki amatör futbol kulüplerinin kurduğu birlikte yer alan kulüp başkanlarıyla buluşan ve projelerini anlatan İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkanı, “ben de bir amatör spor kulübünün asbaşkanıyım. Sizlerin sorunlarını en iyi bilen aday da benim” dedi.
Beraberinde İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adaylarından Cengiz Üretmen, Noyan Uluğ, Volkan Berber , L. Sinem Florat, Şükrü Kurutepe, Op.Dr. Ergun Kındıroğlu, Dilek Köktaş, S. Ergun Sezginer olduğu halde Karşıyaka Amatör Futbol Takımı başkanlarını ağırlayan Mehmet Yıldırım, “Karşıyaka’yı ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Karış karış gezdim.  Başkan seçildiğimde yaşanır bir Karşıyaka’ya dönüştüreceğimiz kentimizde amatör spor kulüplerimiz de sorunsuz olarak faaliyetlerine devam edecek. Karşıyaka Belediyespor Kulübü’nü kapatacağım. Tüm gelirlerini amatör spor kulüplerine dağıtacağım” dedi.
Karşıyaka Spor Kulübü’nün Karşıyaka için olmazsa olmaz olduğunu sözlerine ekleyen Mehmet Yıldırım, “Karşıyaka Stadı yerine yapılacak. Ben bunun mücadelesini verdim. Vermeye de devam edeceğim” dedi.
Başkan Yardımcısı Metin Acaroğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra birliğe üye kulüp başkanlarının katıldığı toplantıda söz alan Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkap “Mehmet Yıldırım içimizden birisi. Sorunlarımızı biliyor. Amatör Kulüp Başkan yardımcılığı yaptı. Oğlu benim takımında oynadı. Karşıyaka Belediyespor Kulübü’nü kapatıp gelirlerini amatörlere aktarma projesi bizleri rahatlatır” dedi.  

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dokuz Eylül Üniversitesi’nde duygulu Hocalı’yı Anma Programı…
Sonraki Haber Dr. Cemil Tugay, Romenler Derneği’nde…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?