ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeşilçam efsanesi Karşıyakalı okuyucuları ile buluştu

Yeşilçam efsanesi Karşıyakalı okuyucuları ile buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeşilçam efsanesi Karşıyakalı okuyucuları ile buluştu

Yeşilcam’ın efsane isimlerinden birisi olan, yönetmen, oyuncu ve senarist Kemal İnci, son kitabı Yeşilçam Anıları’nı kitabın yayımlandığı Pagoda Yayınevi’nin Karşıyaka’daki merkezinde kurulan standında Karşıyakalı okuyucuları için imzaladı.

Sinemaya set işçiliğiyle giriş yapan, daha sonra oyuncu olarak rol aldığı filmlerde sayısız karaktere hayat vererek hafızalarda yer edinen Kemal İnci, bu kez de edebiyatçı kimliğiyle hayranlarıyla buluştu. Geçtiğimiz yıllarda yayımladığı “Şarkımız Yalnızlar Rıhtımı” isimli şiir kitabıyla okuyucularıyla ilk kez buluşan Kemal İnci, geçtiğimiz yıl yayımlanan “Yeşilçam Anıları” kitabını Karşıyakalı okuyucuları için imzaladı.

Karşıyaka Çarşı’da bulunan Pagoda Kitabevi’nde düzenlenen imza gününde Karşıyaka’yı çok sevdiğini belirten İnci, “Tüm Dünya’yı gezdim ama İzmir kadar güzel şehir görmedim. Özellikle Karşıyaka’yı çok ayrı seviyorum. Burada hep kültür düzeyi yüksek, sanata ve sanatçıya önem veren insanlar yaşıyor. Zaten burası böyle bir yer olmasa Atatürk annesini buraya emanet etmezdi” dedi.

Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Kemal İnci, kitaplarını imzalarken sevenleriyle sohbet edip onlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. Kemal İnci, yarın da Karşıyaka Çarşı’daki Pagoda Kitabevi’nin yanında kitaplarını imzalamaya devam edecek.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Murat Bakan, Danıştay kararının neden uygulanmadığını sordu
Sonraki Haber Karşıyaka Protokolü Huzurlu Yaşamı Ele Aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?