ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka Protokolü Huzurlu Yaşamı Ele Aldı

Karşıyaka Protokolü Huzurlu Yaşamı Ele Aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Protokolü Huzurlu Yaşamı Ele Aldı

Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren Mart aylık toplantısı yapıldı. Toplantıda sağlık çalışanlarının durumu, son günlerde sosyal medyada yer alan asparagas haberler, huzurlu yaşam ele alındı.

Toplantıda konuşan Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Kanuni Sultan Süleyman’ın “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” sözü ile başladığı konuşmasında toplumsal iş bölümü içerisinde herkesin birbirine ihtiyacı olduğunu belirtti. Kaymakam Yücel, “ ‘Derler ya Allah hâkime, hekime muhtaç etmesin yokluğunu da vermesin.’ Ben Allah arkadaşlarımızın yokluğunu vermesin diyenlerdenim” dedi.

Son günlerde sosyal medyada yayınlanan asparagas haberlere de dikkat çeken Kaymakam Yücel şunları söyledi. “Sosyal medyada moral ve maneviyatı bozmak için çalışanlar var. Bunlara karşı daha soğukkanlı, daha mantıklı olunması gerekiyor. Hem şahsımız, hem beraber çalıştığımız arkadaşlarımız, ailemiz, sosyal çevremiz olarak duygusal hareket etmememiz gerekiyor. Soğukkanlılık, akıl ön planda hareket etmeliyiz, aksi takdir de yapabileceklerimizi yapamayız, almamız gereken tedbirleri alamayız.

İzmir Vilayetler Ev’inde Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emre Sağdıç, Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Murat Işıl ve Karşıyaka Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt.A.Yıldızhan Altınışık’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, Kaymakam Sadettin Yücel, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mümtaz Erdoğan, Belediye Başkan yardımcısı Murat Özel, Müftü Cahit Erhun, Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Mal müdürü Ülkü Uğur, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Jandarma Komutanı Celal Cesur,  Gediz Elektrik Karşıyaka- Bayraklı Müdürü Halil Avcı, İlçe Tarım Müdürü İsmail Emekli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, Çocuk Yuvası Müdürü Adnan Güneş, Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, Yamanlar Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Aygüler, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan GökdenizCHP İlçe başkanı Uğur Yıldırım,AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu,  MHP İlçe Başkanı Bülent Çimtay, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, İzmir Üniversitesi Medicalpark Karşıyaka Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zafer Beken, hastanenin Genel Müdürü Veysi Kubba, Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım Hastanesi Merkez Müdürü Prof. Dr. Namık Çevik, Başhekim Prof. Dr. Hüseyin Gülay,  Bostanlıspor Kulübü ve B.A.D. Başkanı, Gazeteci Avni Erboy,  Özel Havajet Meslek Lisesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve diğer kurum yöneticileri katıldı.

Toplantıdan sonra Kaymakam Yücel, sağlık ve diğer kurum yöneticileri ile birlikte kahve içerek bir süre sohbet etti. Toplantıdan sonra konuşan yöneticiler, toplantının Karşıyaka’daki yöneticilerin bir birleri ile görüş alışverişinde bulunmalarının sorunların çözümüne büyük katkısı olduğunu söylediler. Toplantının ayrıca yeni atanan yöneticilerin toplantıda diğer yöneticiler ile tanışmalarının hayırlı olsun ve iade ziyaretlerinde geçen zaman kaybını önlediğini belirtiler.

Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeşilçam efsanesi Karşıyakalı okuyucuları ile buluştu
Sonraki Haber Cep telefonu çaldı, tutuklandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?