ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni yıla sahipsiz dostlar da mutlu girecek

Yeni yıla sahipsiz dostlar da mutlu girecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni yıla sahipsiz dostlar da mutlu girecek

Yeni yılı coşkuyla karşılamaya hazırlanan Karşıyaka’da, sahipsiz sokak hayvanları da unutulmadı. Karşıyaka Belediyesi tarafından can dostlara 500 kilogram mama ve 60 kilogram ödül bisküvisi dağıtıldı. İki gün süren çalışmalara hayvanseverler de destek verdi.

Kış aylarıyla birlikte sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, can dostları yeni yıl heyecanına da ortak etti. Kentin farklı noktalarında bulunan sabit beslenme odaklarında, kedi ve köpeklere yaklaşık 500 kilogram mama ile 60 kilogram ödül bisküvisi dağıtıldı. Sahipsiz hayvanlar için hazırlanan ‘Yılbaşı Menüsü’nün dağıtımı, Belediye Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Yerel Hayvan Koruma Gönüllüleri işbirliğinde gerçekleşti.

Yıl boyunca hayata geçirdiği hayvan dostu hizmetlerle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, 2016’da da can dostları sevindirmeye devam edecek. Yeni yılla birlikte köpek parklarını bakıma alacak olan belediye, kente yeni köpek parkları da kazandıracak. Sokak kedilerinin barınma ve beslenme ihtiyaçları için oluşturulan sabit kedi evleri ile beslenme odaklarının sayısı arttırılacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, sadece insanlar için değil, bir arada yaşadığımız, aynı çevreyi paylaştığımız can dostlarımız için de var gücümüzle çalışıyoruz. Özellikle kış aylarında ağır hava koşullarından olumsuz etkilenmemeleri için tüm imkanlarımızla sahipsiz hayvanlarımızın yanındayız. Yeni yılda da Karşıyaka’nın şanslı can dostları için pek çok sürprizimiz olacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu yılbaşı ağacı kitaplardan oluşuyor
Sonraki Haber Tire'li çocuklar ilk kez uçacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?