ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni yıla fidan dikerek girecekler

Yeni yıla fidan dikerek girecekler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni yıla fidan dikerek girecekler

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün “Yeni Yıla Ağaç Keserek Değil, Fidan Dikerek girelim” sloganı ile geleneksel hale getirdiği ve vatandaşlardan büyük ilgi gören ücretsiz fidan dağıtım etkinliği, Karşıyaka İskelesi yanında gerçekleştirildi.

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal ve Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel’in de hazır bulunduğu etkinlikte vatandaşlara çam, servi, zakkum, defne türlerindeki ağaçların fidanları dağıtıldı. Toplam 5 bin fidanın dağıtıldığı etkinlik vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görünce tüm fidanlar 10 dakika içerisinde tükendi.

Etkinliği düzenleyen İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nün başında bulunan isim Şahin Aybal, “Her sene yeni yıldan önce fidan dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Yeni yılda bu fidanlarla birlikte ülkemizdeki insanların umutlarının da yeşirmesini diliyoruz” dedi.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükşehir'den ulaşıma yılbaşı ayarı
Sonraki Haber 2015’te Karşıyaka’da neler oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?