ANA SAYFA > İZMİR > Yeni Kültürpark projesi 1 hafta daha görülebilecek

Yeni Kültürpark projesi 1 hafta daha görülebilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni Kültürpark projesi 1 hafta daha görülebilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kültürpark'ı yeniden tasarlayarak geleceğe taşımayı hedefleyen "Kültürpark İzmir" projesini tanıtmak için hazırladığı Pakistan Payvonu'ndaki sergi büyük ilgi gördü. Ziyaretçi sayısının ve projeye olan ilginin her geçen gün artması üzerine, serginin 85. İEF'den sonra 1 hafta süreyle daha açık tutulması kararlaştırıldı.

İzmir'in kalbinde “daha çok yeşil, daha az beton” sloganıyla yürütülen “Yeni Kültürpark Projesi”nin tanıtımı için, 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın "inovasyon" temasına uygun olarak hazırlanan sergi, yoğun ilgi nedeniyle 1 hafta daha açık kalacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin alandaki bina yoğunluğunu azaltarak yeşil miktarını 21 bin metrekare artıracak “geleceğe uzanan” bir Kültürpark yaratmak amacıyla Pakistan Pavyonu'nda hazırladığı proje maketi ve  video mapping uygulaması büyük ilgi gördü. Sanal hostes, dokunmatik ekran ve video mapping uygulamaları ziyaretçilere adeta bir görsel bir şov yaşatan serginin ziyaretçi sayısı fuar süresince yükselen bir grafik çizdi. 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark İzmir” projesini her İzmirlinin mutlaka görmesi ve bu konudaki önerilerini aktarması düşüncesinden hareketle 85. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın kapanacağı 4 Eylül'den sonra da serginin devam etmesi yönünde karar aldı. Önümüzde hafta başlayacak bayram tatiline kadar İzmirliler "Kültürpark İzmir" sergisini gezerek uygulanacak yenileme projesini tüm detaylarıyla öğrenebilecek. Sergi, 5-9 Eylül tarihlerinde 10.00-20.00 saatleri arasında gezilebilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark projesinin tüm detaylarını, mevcut yeşil doku envanteri ve yapılacak çalışmaları www.kulturparkizmir.org adresindeki sitede İzmirlilerle paylaşıyor.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Basketbol hayattır...
Sonraki Haber Ata’nın İzmir’e baktığı noktada anılar canlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?