ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni başkan Dr. Tugay, ilk başkanın mezarını ziyaret etti...

Yeni başkan Dr. Tugay, ilk başkanın mezarını ziyaret etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni başkan Dr. Tugay, ilk başkanın mezarını ziyaret etti...

Karşıyaka Belediye Başkanlığına rekor oyla seçilen Dr. Cemil Tugay, mazbatasını almadan ilk olarak Karşıyaka'nın ilk belediye başkanı ve Karşıyaka Spor Kulübü kurucularından Fikri Altay'ın kabrini ziyaret etti.

Eşi Öznur Tugay ve Fikri Altay'ın küçük torunu Zafer Falay ile birlikte Karşıyaka'nın ilk belediye başkanı ve Karşıyaka Spor Kulübü kurucularından Fikri Altay'ın kabrini ziyaret eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kabire çiçek koyup dua etti.
Yeni başkan, "Amacım bu ülkeye hizmet etmek. Gücümüzü Milli Mücadele döneminde büyük kahramanlık gösteren bu insanlardan alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk'ün Fikri Altay, Zühtü Işıl ve Milli Mücadele kahramanlarıyla kurduğu Cumhuriyete sahip çıkacağız" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Masa Tenisi Turnuvası yapıldı...
Sonraki Haber Başkan Tugay, Efsane Başkan'ın kabrini ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?