ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Masa Tenisi Turnuvası yapıldı...

Karşıyaka Masa Tenisi Turnuvası yapıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Masa Tenisi Turnuvası yapıldı...

Bostanlıspor Kulübü'nün Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği "Karşıyaka Masa Tenisi Bahar Turnuvası" Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde yapıldı.

Sabah ortaokullu, öğleden sonra da liseli masa tenisçilerin mücadelesini Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz, Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy ve kalabalık veli grubu da izledi.
Sabah grubunda yapılan maçlar sonunda kızlarda birinciliği Gözde Kınar, ikinciliği Eylül Yener, üçüncülüğü Ekin Yeler kazandı. Erkekler mücadelesinde şampiyon Metehan Seyran olurken, ikinciliği Naki Efe Aktün, üçüncülüğü de Göktuğ Saruhan elde etti.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yılmaz verdi.
Öğleden sonra liselilerin mücadelesinde kızlarda Nazlıcan Seçkin şampiyonluğu kazandı. Finalde kaybeden Ezgi Karaca ikincilikle yetindi. Kübra İbiş de üçüncü oldu. Erkeklerde Alpay Kamil Giray birinci oldu. İkinciliği Kaan Korkmaz, üçüncülüğü Can Oğuz elde etti.
Dereceye girenlerin madalyalarını Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy ile Bostanlıspor Masa Tenisi Başantrenörü Mustafa Şaşmaz verdi.  Birincilere Melih Spor birer adet masa tenisi raketi hediye etti. 
  

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maç biletleri tükendi
Sonraki Haber Yeni başkan Dr. Tugay, ilk başkanın mezarını ziyaret etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?