ANA SAYFA > İZMİR > Yassıcaada seferleri başlıyor

Yassıcaada seferleri başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yassıcaada seferleri başlıyor

İzmir’de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Yassıcaada Tesisleri, Bayramın ikinci gününden itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yassıcaada sezonunu 6 Temmuz’da açarak “en ekonomik tatil”in yolunu gözleyen İzmirlilere bayram ettirecek. 14 yıldır günübirlik tatilin vazgeçilmezlerinden olan Urla açıklarındaki ada tesislerinde ucuzluğun yanı sıra yine güvenli ve kaliteli bir hizmet verilecek.
İZDENİZ gemileriyle gerçekleştirilen Yassıcaada seferleri Ramazan Bayramı’nın ikinci günü başlayıp 15 Eylül’e kadar devam edecek.  Tesis, yine Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza Turizm A.Ş. tarafından işletilecek.

Bilet satışları üç iskelede
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Yassıcaada seferleri, Karşıyaka iskelesinden 08.30’da, Üçkuyular iskelesinden ise 09.00’da başlıyor. Adadan dönüş saati ise 17.45. Gidiş-dönüş gemi yolculuğu ile tesise giriş ücretinin sadece 18 TL olduğu “Yassıcaada tatili”nin biletleri sefer gününe kadar Karşıyaka, Konak ve Üçkuyular iskelesindeki bilet satış ofislerinden temin edilebilecek. Yassıcaada tatilinden 7 yaş altı çocuklar, ebeveynleri ile birlikte olmak kaydıyla ve düzenlenecek ‘serbest seyahat belgesi’yle ücretsiz yararlanabilecek. 

“Keyifli bir gün” garantisi
Yassıcaada’ nın 400 metrelik kumsal ve masmavi denizle buluşmak, küçük bir tatil kaçamağı yapmak isteyen ada misafirleri, yiyeceklerini kendileri getirebilecekleri gibi, Grand Plaza tarafından işletilen kafeteryadan da sağlıklı ürünler alabilirler. Misafirlerin keyifli bir gün geçirmesi için tüm imkânlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlilerinin yanı sıra bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ile cankurtaranı da hazır bulunduruyor. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’e yakışan hizmet
Sonraki Haber Sağlıkta simülasyona dayalı mesleki eğitime İZKA desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?