ANA SAYFA > EĞİTİM > Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda burs başvuruları başladı

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda burs başvuruları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı'nda burs başvuruları başladı

Eğitim, kültür ve sanata katkı sağlamak amacıyla 1974 yılında İzmir’de kurulan, bu güne kadar 6000’e yakın öğrenciye karşılıksız burs imkanı sağlayarak eğitime destek veren Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı, 2016-2017 öğretim yılında 155 öğrenciye Ekim-Haziran aylarını kapsayan 9 ay boyunca karşılıksız burs verecek.

Vakfın Burs Yönetmeliği çerçevesinde, 2016 – 2017 eğitim yılında da devlet üniversitelerinin; işletme, işletme mühendisliği, turizm işletmeciliği, iktisat, kimya, kimya mühendisliği, makina mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, gıda mühendisliği, endüstri mühendisliği, inşaat mühendisliği, mimarlık, veterinerlik ve su ürünleri bölümlerinde öğrenim gören yüksek lisans, lisans ve yüksek okul öğrencilerine ve Anadolu Meslek Liselerinde öğrenim gören yetenekli, çalışkan, başarılı ancak maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere karşılıksız burs verilecek.  Burs müracatında bulunacak öğrencilerin; alt sınıftan dersinin olmaması, disiplin cezası almamış olması, başka bir kurumdan burs almaması, devlet üniversitesinde öğrenim görüyor olması ve ikinci öğretim programlarında öğrenim görmüyor olması şartları aranacak.

Burs başvuruları 07 Ekim 2016 tarihine kadar kabul edilecek. Başvurmak isteyen öğrenciler,  www.yasar.com.tr/vakif adresindeki Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Burs Başvuru Formu’nu doldurarak istenen belgelerle birlikte “Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı - Şehit Fethi Bey Cad. No:120 35210 İzmir” adresine gönderebilecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Iverson’la yolları ayırdı
Sonraki Haber Necati Ateş futbolu bıraktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?