ANA SAYFA > İZMİR > Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bursiyerleri bir araya geldi

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bursiyerleri bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bursiyerleri bir araya geldi

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın, bursiyerlerini tanımak ve onları birbirleriyle kaynaştırmak amacıyla bir araya getirdiği geleneksel bursiyer toplantısı Yaşar Holding’de yapıldı.

İzmir’de ikamet eden ve İzmir’deki üniversitelerde okumakta olan 23 bursiyerin bir araya geldiği , Yaşar Topluluğu ve Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı faaliyetleri hakkında bilgi verilen ve karşılıklı paylaşım ortamının sağlandığı toplantıda  bursiyerler de sorularıyla Topluluğu ve Vakfı daha yakından tanıma imkanı buldu. Toplantı sonrasında Yaşar Topluluğu şirketlerinden,Türkiye’nin ilk modern entegre et tesisi ve Türkiye şarküteri, dondurulmuş et ve dondurulmuş deniz ürünleri pazarlarının lider şirketi Pınar Et tesisleri  ziyaret edildi.

Gıda Grubu İnsan Kaynakları Direktörü ve Pınar Et yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte Pınar Et tesislerini gezen bursiyerler, geleceğe yönelik planlarını paylaşma ve profesyonel yöneticilerin deneyimlerinden yararlanma imkanı buldu. 2016 yılında mezun olacak bursiyerlere iş görüşmelerinde kendilerine faydalı olacak bilgilendirmeler yapılırken mülakat teknikleri sunumu gerçekleştirildi. Ara sınıf öğrencilerine ise Yaşar Topluluğu şirketlerinde var olan staj olanakları konusunda bilgi verildi. Bursiyerler, birbirlerini tanımanın ve kendilerini tanıtmanın yanı sıra Yaşar Topluluğu yöneticilerinin deneyimlerinden faydalanma imkanı buldukları toplantıdan oldukça memnun ayrıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hotar: İzmir, eğitimde hızla değişim ve dönüşüm sürecini tamamlıyor
Sonraki Haber Sarıca: Kolay bir seri olmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?