ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kolay bir seri olmayacak

Sarıca: Kolay bir seri olmayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kolay bir seri olmayacak

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.30'da İstanbul'da Galatasaray Odeabank ile oynanacak Play-Off çeyrek final ilk maçı öncesi açıklamada bulundu.

Sarıca'nın açıklaması şöyle: "Kolay bir seri olmayacak. Çok formda, iyi bir durumda olan, bu sezon EuroCup'ı kazanmış Galatasaray Odeabank ile oynayacağız. Elimizden gelinin en iyisini yapıp sahaya takım halinde maksimum enerji koyarak turu geçmek istiyoruz. İstanbul'daki serinin ilk maçını kazanarak İzmir'e avantajla dönmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Umarım güzel bir seri olur. Uzun süredir devam eden eksiklerimiz var ve rakibimiz önünde 4 yabancı oyuncumuzla mücadele edeceğiz. Takım olarak tüm gücümüzü ortaya koyup eksiklerimizi hissetmeden turu geçmek en büyük amacımız olacak" 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı bursiyerleri bir araya geldi
Sonraki Haber Karşıyaka'da kongre tarihi belli oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?