ANA SAYFA > GÜNDEM > Yasak aşk cinayeti!..

Yasak aşk cinayeti!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yasak aşk cinayeti!..

Karşıyaka’da iddiaya göre M.B, yasak aşk yaşadığı S.Ş'nin kocası Ali Ş'yi bıçakla öldürdü. Olay yerinden kaçan zanlıyı polis ekipleri yakaladı.

Olay, Örnekköy Semti 7448/4 Sokak numara 36'daki Nilüfer Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, evli ve bir çocuk annesi S.Ş. (31) ile yasak ilişki yaşayan M.B. (39), S.Ş'nin kocası Ali Ş. evdeyken geldi.
Ali Ş. ile M.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile M.B, Ali Ş'yi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçaklı kavga sonrası M.B. olay yerinden kaçarken, S.Ş. kanlar içerisinde kalan eşi Ali Ş. için durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ali Ş'nin hayatını kaybettiğini belirledi.
Cinayet sonrası harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan zanlı Mahsuni B'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan M.B. ve öldürülen Ali Ş'nin eşi S.Ş. sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.
Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemenin ardından Ali Ş'nin cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1 Mayıs'a ''çıplak'' protesto damga vurdu
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?