ANA SAYFA > İZMİR > 1 Mayıs'a ''çıplak'' protesto damga vurdu

1 Mayıs'a ''çıplak'' protesto damga vurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1 Mayıs'a ''çıplak'' protesto damga vurdu

İzmir'de 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamalarına katılan bir grup, alanın girişindeki arama noktasında yaptıkları eylemle herkesi şaşkına çevirdi.

İzmir'de her yıl Gündoğdu Meydanı'nda yapılan 1 Mayıs kutlamalarına, bu yıl kendilerini 'Anarşistler' olarak adlandıran bir grubun yaptığımı eylem damga vurdu. Meydanın girişine kurulan arama noktasına geldiklerinde geriye dönen yaklaşık 25 kişilik grup burada soyunma başladı. Erkekler üzerlerinde yalnızca iç çamaşırları kalana kadar, kadınlar ise iç çamaşırları dahil vücutlarının üst kısmındaki tüm kıyafetlerini çıkartarak arama noktasından çıplak geçti. Grup üyeleri bu eylemi "polisin daha önceki eylemlerde aramalara rağmen güvenliği sağlayamamasını ve aramalar sırasında vücutlarına dokunulmasını" protesto etmek amacıyla yaptıklarını belirttiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyonluk son maçta kaçtı
Sonraki Haber Yasak aşk cinayeti!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?