ANA SAYFA > EĞİTİM > Yaratıcılık ödülleri Gelişim Koleji'nin

Yaratıcılık ödülleri Gelişim Koleji'nin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaratıcılık ödülleri Gelişim Koleji'nin

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan “Destination Imagination” ın Ege Bölge Finalleri’ne ilkokuldan liseye 14 takım ile katılan Gelişim Koleji, 8 birincilik, 3 ikincilik, 3 üçüncülük ödülü aldı.

Gelişim Koleji, sürece odaklı yaratıcı problem çözme becerisini temel alan; gençlere  yaratıcılık, eleştirel düşünme, takım içinde çalışabilme, zamanı en iyi şekilde  kullanma ve problem çözme becerileri kazandırmayı amaçlayan Destination Imagination (DI)’ın  Ege Bölge Finalleri’nde 14’te 14 yaptı. Gelişim Koleji öğrencileri,  elde ettiği 8 birincilik, 3 ikincilik ve 3 üçüncülük ile büyük bir başarının altına imza attı.

Başarılı olan gruplar; 14-15 Mart tarihlerinde İstanbul Robert Koleji’nde gerçekleşecek Türkiye finallerine katılacaklar. Yarışmanın dünya şampiyonası ise Mayıs ayında Amerika Birleşik Devletleri’nin Knoxville, Tennessee eyaletinde yapılacak.

2013 - 2014 eğitim öğretim yılında Gelişim Koleji’nden 1 takımı oluşturan öğrenciler, Türkiye Şampiyonu olduktan sonra Amerika’daki dünya finallerinde ülkemizi temsil etmişti. Gelişim Koleji Destination Imagination Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Zeynep Edirnecik; “Çocukları yaratıcı düşünmeye ve  çalışmaya yönlendirmenin en iyi yolu olarak kabul edilen Destination Imagination organizasyonunda yarışmacı gruplarımızın performansları bizleri gururlandırdı. Emeği geçen, katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İFK'lı mezunlar Kuşadası'nda buluştu
Sonraki Haber Dünya Bankası ve Güney Kore’den gelen heyet İzmir’i ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?