ANA SAYFA > İZMİR > Vuruşkan: Başbuğumuzun değeri bugün daha iyi anlaşılmaktadır

Vuruşkan: Başbuğumuzun değeri bugün daha iyi anlaşılmaktadır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vuruşkan: Başbuğumuzun değeri bugün daha iyi anlaşılmaktadır

MHP 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Eshat Vuruşkan, merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 18 yılında açıklama yaptı. Türkeşin değerinin günümüzde daha iyi anlaşıldığının altını çizen Vuruşkanın açıklaması şöyle:

Başbuğumuzun vefatının üzerinden 18 yıl geçmiş olmasına karşın kaybının acısı yüreğimizde tazeliğini korurken mücadele azmi ve fikirleri Türklük davamızda bizlere yön göstermeye devam etmektedir.
Sadece Türkiye’de değil, Türk-İslam dünyasında da milyonlarca kişi tarafından görüşleri benimsenen başbuğumuz dünyanın her kesminden insan tarafından hürmet, takdir ve saygı görmüştür.
Yaşamı boyunca Türk-İslam dünyasına ve Türk milletine hizmet eden başbuğumuzun yetiştirdiği milyonlarca ülkücü, kutsal davada Türk-İslam ülküsüne hizmet etmeye devam etmektedir.

Hakk’a 18 yıl önce yürüyen başbuğumuzun değeri günümüzde daha da iyi anlaşılmaktadır.

“Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz” diyerek Türkiye’nin bölünmesinin yanında olanlara en güzel cevabı veren başbuğumuz, “Hepiniz birer Türk Bayrağı’sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin ve yere düşürmeyin” diyerek de Türkiye sevdalılarına mesaj vermiştir.

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurmuş başbuğumuz Alparslan Türkeş ise Türkiye’nin bölünmemesi tüm Türklerin birlik ve beraberlik içinde olması için 9 ışık felsefesini bizlere hedef olarak koymuştur.

Son yolculuğuna gözlerden kalplere dökülen yaşlarla, dillerden gönüllere akan ayetlerle ve üzgün yüreklerle gönderdiğimiz başbuğumuz fikirleri ile her zaman yolumuzu aydınlatacaktır.

Bozgunculuğa, tembelliğe, yalancılığa, bölücülüğe, ahlaksızlığa ve cehalete karşı gençlerimizi büyük bir savaşın beklediğini söyleyen başbuğumuzu vefatının 18. Yılında bir kez daha rahmetle anıyorum. Başbuğumuzun ruhu şad, mekanı cennet olsun.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Koç: Başbuğumuzun ışığıyla ülkemizi aydınlatacağız
Sonraki Haber Menemenli kadınlardan HavaJet'e tam not

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?