ANA SAYFA > İZMİR > Koç: Başbuğumuzun ışığıyla ülkemizi aydınlatacağız

Koç: Başbuğumuzun ışığıyla ülkemizi aydınlatacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Koç: Başbuğumuzun ışığıyla ülkemizi aydınlatacağız

MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili aday adayı Murat Koç, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Ülkü Ocaklarının kurucusu Türk Dünyasının bilge lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş`i, 18. Ölüm yıl dönümünde özlemle yad ettiklerini söyledi.

Murat Koç, “Türkiye’nin içinde bulunduğu şu günlerde,  Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in, Türk milliyetçilerine gösterdiği istikametin ne kadar doğru ve isabetli olduğunun bir kez daha kanıtlanmıştır” diye konuştu.

Bugün daha iyi anlıyoruz

 Milliyetçi hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından bugün akşam namazına müteakiben Hisar Camisi’nde Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i dualarla ve özlemle bir kez daha anacaklarını belirten Murat Koç, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ülküsü ve fikirleri aradan geçen onca zamana rağmen halen ilk günkü heyecanla yaşamakta ve yaşatılmaktadır. Büyük devlet, fikir ve dava adamı Başbuğumuz Alparslan Türkeş`in, ülküsü ülkümüz, ufku ufkumuz olmaya devam etmektedir. Hedefleri doğrultusunda azim ve kararlılıkla yürümeye de devam edeceğiz. Bu ülkü ve fikirler Türk milliyetçilerinde var olduğu sürece, ülkemizin birlik, beraberlik ve dirliğini hiç kimse bozmaya cesaret edemeyecektir. Başbuğumuzun izinde Genel başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi’nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi, seviyeli, ilkeli, tutarlı siyaseti ile Türkiye'mizin, lider ülke olma hedefine bayraktarlık yapmaktadır” diye konuştu.

 Başbuğ Alparslan Türkeş’in, her zaman ülke çıkarlarını ön planda tutarak gelecek seçimler yerine, gelecek nesilleri düşünerek hareket ettiğini vurgulayan Koç, “Bugün bir kez daha görüyoruz ki güzel Ülkemizin içinde bulunduğu üzücü durumdan bizi kurtaracak olan Başbuğumuzun Ülküsü ve O’nun ışığını yaşatan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bugün Türk gençleri ya AKP tarafından ezilmekte ya da teröristlerin kurduğu uyuşturucu imparatorluklarına yem edilmektedir. MHP ve Türk Milliyetçileri her şeyden önce sevdalısı oldukları milletimize hizmet edeceklerdir” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 6. Ulusal İzmir’in Renkleri Resim Yarışması heyecanı başlıyor
Sonraki Haber Vuruşkan: Başbuğumuzun değeri bugün daha iyi anlaşılmaktadır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?