ANA SAYFA > İZMİR > Vali Ayyıldız: Her türlü önlemi aldık

Vali Ayyıldız: Her türlü önlemi aldık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vali Ayyıldız: Her türlü önlemi aldık

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, ABD Büyükelçiliği'nin Türkiye'deki vatandaşları için yaptığı İzmir'de oluşabilecek çatışma ve şiddet uyarısıyla ilgili, "Her türlü övnlemi aldık" açıklaması yaptı.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen çelenk koyma töreninin ardından, ABD Büyükelçiliği'nin Türkiye'deki vatandaşları için yaptığı İzmir'de Kordonboyu ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki 29 Ekim etkinlikleri için 'barışçıl gösterilerin çatışma ve şiddete evrilebileceği' uyarısını değerlendirdi. Ayyıldız, "İhbarların gelmesi önemli değil. Biz önmelerimizi zaten alıyoruz. İzmirliler'in Cumhuriyet Bayramı'nı sorunsuz şekilde kutlamaları için her türlü önlemi aldık" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ege Üniversitesi 593.sırada
Sonraki Haber İzmir'de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?