ANA SAYFA > İZMİR > Urla'da telefonla dolandırıcılık

Urla'da telefonla dolandırıcılık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla'da telefonla dolandırıcılık

Urla’da, kendilerini polis olarak tanıtarak telefonla aradıkları kadını, hesaplarının Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) eline geçtiğini öne sürerek karşılığında para ve ziynet eşyası istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Urla'da yaşayan S.B'yi (47) telefonla arayan kişi ya da kişiler, kendilerini polis olarak tanıttı ve "kimlik bilgileriniz FETÖ/PDY tarafından kullanıldı, kuyumcudan altın çalındı." diyerek, para ve ziynet eşyası istedi.

S.B'nin durumu polise bildirmesi üzerine harekete geçen Urla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, içinde para ve ziynet eşyası olduğu süsü verilen poşeti alan Abdülkadir A. (49) ve Yakup B'yi (31) suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan zanlılar, "nitelikli dolandırıcılık" iddiasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rauf Denktaş büstü açıldı...
Sonraki Haber İzmir’e 5 kupa birden getirdiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?