ANA SAYFA > İZMİR > Urla'da mavi bayraklı Kum Denizi keyfi

Urla'da mavi bayraklı Kum Denizi keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla'da mavi bayraklı Kum Denizi keyfi

Hava sıcaklıklarının yükseldiği şu günlerde Urlalılar denize girmek için Kum Denizi'ni tercih ediyor. Yaklaşık 1 kilometrelik sahili ve tertemiz suyu ile mavi bayrak hakkını kazanmış olan Kum Denizi plajı, Karantina Adası manzarasında ziyaretçilerine serin bir plaj keyfi sunmaya başladı.

İçinde birçok aktiviteyi barındıran modern bir plaj olarak yeniden düzenlenen Urla  Kum Denizi İzmirlileri serinlemeye davet ediyor. İşletmesini Urit’in üstlendiği Kum Denizi Plajında su oyunları, yürüyüş ve çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, duş-soyunma odaları, tuvaletler, kafeteryalar  ve  yeşil alanlar bulunuyor. Engelli vatandaşlar için özel olarak düzenlenmiş olan plajda yaşlı ve engelli tüm vatandaşların suya daha rahat girebilmesi için denize  kadar uzanan rampalar yer alıyor.

Şehrin stresinden kurtulmak, sakin, huzurlu doğası ve tertemiz suyuyla güneşlenmenin, denize girerek serinlemenin keyfini Urla Kum Denizinde yaşayabilirsiniz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Kent Konseyi'nden Vali Ayyıldız'a ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka'da Mustafa ve Ahmet imzaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?