ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kent Konseyi'nden Vali Ayyıldız'a ziyaret

İzmir Kent Konseyi'nden Vali Ayyıldız'a ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kent Konseyi'nden Vali Ayyıldız'a ziyaret

İzmir Kent Konseyi Yürütme Kurulu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek hem taziye dileklerinde bulundu hem de yeni görevinde başarılar diledi. Görüşmede birlikte ve uzlaşı içinde çalışma temennisi ortaya çıktı.

İzmir Kent Konseyi Başkanı Çağrı Gruşçu, meclis başkanları ve yürütme kurulu üyelerinin katılımıyla kentin yeni valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Ziyarette Vali Ayyıldız'a babasının vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini ileten Başkan Çağrı Gruşçu, birlikte çalışmak ve üretmek istediklerini dile getirdi.

İzmir’in uzlaşı kenti olduğunu vurgulayan Gruşçu, kentin kısır çekişmelerden uzaklaşacağı bir iklim yakalanacağını ümit ettiklerini ifade ederek “Biz kent konseyi olarak İzmir’in menfaatini ilgilendiren konularda sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, sendikalar, üniversiteler, muhtarlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket etme ve birlikte üretme becerisini göstermeyi amaçlıyoruz. Şu anda İzmir Büyükşehir Belediyemizle el ele verdik ve tüm birimleriyle uyum içinde çalışıyoruz. Kentin en büyük mülki idare amirliği olan İzmir Valiliği’yle de aynı uyum ve üretkenlik içinde çalışmak istiyoruz.” diye konuştu.

Kenti ve İzmirlileri yakından ilgilendiren konularda ortak akıl içinde üretmek istediklerini belirten Gruşçu, İzmir Kent Konseyi’nin hiçbir siyasi örgütlenmeye dayanmadığını ve eşit mesafede hizmet ürettiğini belirterek toplumsal menfaati ön planda tuttuklarını dile getirdi.

İzmir Valisi Erol Ayyıldız ise kent konseylerinin genel olarak sorunlarının olduğunu ancak dünyadaki örneklerine uygun bir çalışma yapılabileceğini belirterek, “Siz böyle bir misyon üstlenmişsiniz, bundan memnuniyet duyuyoruz. Yapılan işleri ve üretileni engelleme kültüründen vazgeçmeliyiz. Kente değer katmak istiyorsak hep birlikte ve uzlaşı içinde çalışmalıyız. İzmir Valiliği bundan sonraki süreçte kent için üreteceğiniz tüm çalışmalarında bir sivil toplum bileşeni olarak İzmir Kent Konseyi’ne destek olmaya hazırdır.” diye konuştu. Vali Ayyıldız, ayrıca tüm fertleriyle İzmir'i bir adım daha ileri taşımak için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Ziyarete Başkan Gruşçu'nun yanı sıra, Genel Sekreter Lütfi Ünal, meclis başkanları Ersin Yüce, Kızbes Aydın, Sena Baday, Süleyman Er, yürütme kurulu üyeleri Ziraat Mühendisleri Odası’nı temsilen Mine Pakkaner, Bosna Sancak Yardımlaşma Derneği’ni temsilen Şengül Baysak, Konak İlçesi Boğaziçi Mahallesi Muhtarı Yaşar Çavdan, Demokratik Dernekler Federasyonu’nu temsilen Yalçın Kocabıyık, İzmir Valiliği Tarım İl Müdürlüğü’nü temsilen Füsun Çelebi, SMMM Odası’nı temsilen Mahmut Açıkkar katılım gösterdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı çocuklar yönetime katılacak
Sonraki Haber Urla'da mavi bayraklı Kum Denizi keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?