ANA SAYFA > İZMİR > Urla sokakları güzelleşiyor

Urla sokakları güzelleşiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla sokakları güzelleşiyor

Urla Kent Konseyi 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında “Sokak Güzelleştirme” etkinliği düzenledi. 4 – 5 Haziran tarihlerini kapsayan etkinlik Urla’nın Yaka Mahallesi’nde gerçekleşti.

Yaka Mahalle Eski Fabrika Sokakta yapılan “Sokak Güzelleştirme” etkinliğinin ilk gününe Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır,  21. Dönem Milletvekili Ayşe Gürocak, Kent Konseyi üyeleri, mahalle sakinleri ve Urlalılar katıldı.

Çevre bilincinin pekiştirilmesi ve Urla sokaklarının güzelleştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte Başkan Sibel Uyar’da etkinliğe katılanlar ile birlikte duvarları boyayarak keyifli dakikalar geçirdi. Temiz çevrenin sağlıklı ve nitelikli bir hayat sürdürebilmemiz açısından çok önemli olduğunu dile getiren Uyar, çevremizi temiz tutarak, koruyarak ve güzelleştirerek çocuklarımıza daha sağlıklı ve daha güzel bir dünya bırakmamız geleceğimiz için çok önemli” dedi. 

Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır ise 5 Haziran Cuma günü saat 15.00’de Yaka Mahallesi Fabrika Sokakta devam edecek olan etkinliğe keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi beklediklerini dile getirdiler

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Üç Mehmet'in Dansı Uluslararası İzmir Festivali'nde
Sonraki Haber CHP Milletvekili Adaylarından İzmirli'lere Kahvaltı Sürprizi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?