ANA SAYFA > İZMİR > Unutulmuş Türk motifleri görücüye çıktı

Unutulmuş Türk motifleri görücüye çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Unutulmuş Türk motifleri görücüye çıktı

İzmirli tasarımcı Özlem Keskin ve Şebnem Orki, Folkart Towers'daki atölyesinde Sevgililer Günü için özel takı tasarımlarını beğeniye sundu.

Unutulmuş Türk motiflerinin takılarla sentezlenip, değerli taşların da kullanıldığı sergi İzmirlilerden ilgi gördü. Özlem Keskin'in annesinin onları nazardan korumak için taktığı "yedi delikli" boncuktan hiçbir yerde bulamayınca kendi yapmaya karar vermesiyle başladığı tasarım yolculuğunda özgün tasarımların yanında Anadolu'nun unutulan motiflerini pırlanta, gümüş gibi değerli taşlarda harmanladığını belirten Keskin, "Sevgililere özel bir tasarım sergisi oluşturduk. Burada hiçbir yerde bulamayacakları takıları ömür boyu sürecek mutlulukların sembolü olarak bulabilirler" dedi.

Kardeşi Şebnem Orki'nin tasarladığı şapkalar ile zehirli sarmaşık kolyesi ise özellikle İngiliz kadınların gözdesi oldu. Orki, ürünlerden sadece bir tane olduğuna dikkat çekerek "Eğer özel bir hediye istiyorsanız, onu bu sergide bulabilirsiniz" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu kadarına da pes! Çocuk parkını yaktılar!
Sonraki Haber İzmirli çocuklar robot üretti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?