ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Umuda kitaplarla dokunulacak

Umuda kitaplarla dokunulacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Umuda kitaplarla dokunulacak

2.Müziğin Umuda Kitaplarla Dokunuşu Uluslararası Piyano Konseri düzenlendi.

Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Kültür Ve Sanat Merkezinde 12 Mart’ta Karşıyakalıların yoğun ilgi göstermesi beklenilen konserde toplanacak kitaplar ile kitap bankası kurulacak, onkoloji servisi yenilenerek, tedavi gören çocukları daha iyi koşullarda hayata tutunmaları sağlanacak.
Sanat yönetmenliği Nilüfer Güzel tarafından üstlenilen bu projede; 7 ülkeden, uluslararası başarı sahibi 26 genç piyanist, sağlık bilimleri üniversitesi tepecik eğitim ve araştırma hastanesi çocuk onkolojisi servisi ve kemik iliği nakli Merkezi’ne destek olmak ve kitap bankası projesini hayata geçirmek için, 12 Mart 2019 tarihinde Karşıyaka Hikmet Şimşek Kültür Ve Sanat Merkezinde sahneye çıkacaklar. Bu yardım konseriyle; onkoloji servisi yenilenerek, tedavi gören çocukları daha iyi koşullarda hayata tutunmaları sağlanacak.
7 ülkeden 26 genç piyanist
Almanya, İtalya, Çin, Kosova, Azerbaycan, Kıbrıs ve Türkiyeden genç piyanistlerin sahne alacağı konserde; Hande Dalkılıç, Rüya Taner, Eser Bilgeman Şakir, Gökhan Aybulus, UlviyyeAslanovaGuler, Yelena Shekalyova, ZaminaBabayeva, Filiz Güleryüz Kırkar, AleksanderMekaev, Aslı Tuncay, Elena Çekiç, İbrahim Yazıcı, GulnareIbrahimovaOzdemir, NazimaAliyevaMelikova, Payam Gül Susanni, Seçil Saykan ve Nilüfer Güzel gibi çok önemli sanatçı ve öğretmenlerin öğrencileri çalacaklar.
Sadece piyanonun tuşlarına değil, kanserle mücadele eden çocuklarımıza da dokunacaklar ve yepyeni kütüphaneler oluşturmak için çalacaklar diyen sanat yönetmeni Nilüfer Güzel şunları söyledi. “İzmir Ticaret Odası, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Karşıyaka Belediyesi, Tüm Yerel Sen Sendikası başta olmak üzere kurumsal destekleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Belediyesi, Konak Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Diva Fotoğrafçılık, Mavibahçe Alışveriş Merkezi, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği, Mesut Çiçekçilik, USEB (Uluslararası Kültür Eğitim Bilim Okulları), Çizgim Ajans, Gülümser Müzik ve Film, Yapım Sponsor, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği, PergomonLions, Şenay Akay Derma Estetik Güzellik Merkezi, Çeşme TestaRossaCaffe, Atatürk Ormanını Koruma ve Kurma Derneği, İzmir Inner Wheel Kulübü Derneği, Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği İzmir Şubesi, Medya Metro, Ontur Otel, Ogün Ofset, Medicalpark İzmir Hastanesi, Karşıyaka Haber Gazetesi işbirliği ile farkındalık yaratacağız.
“Farkındalık yaratmak istiyoruz”
12 Mart’ta gerçekleştireceğimiz “Müziğin Umuda Dokunuşu” projesi. Lösemi hastası çocuklarımızın daha iyi koşullarda tedavi olmalarını sağlayabilmek amacıyla İzmir’de çok değerli eğitimciler, akademisyenler ve müzisyenlerle bir araya gelerek farkındalık yaratmak istiyoruz. Karşıyaka Belediyesi, İzmir İş Dünyası Derneği, Tüm Yerel Sen Sendikası, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Kanserle Dans Derneği’nin işbirliği ile bir piyano konseri gerçekleştireceğiz. Konserden elde edilecek gelir çocuklarımızın tedavileri, eğitimleri ve sosyal ihtiyaçları için kullanılacak. Çocuklara umut aşılamak bizim sorumluluğumuzdur, Çocuklar bizim her şeyimiz, yarınlarımız, her şey onların mutluluğu içindir"
Çocuklar için “Siz de bir umut olun”
İzmir’e hasta çocuklarının tanı ve tedavisi için gelen yardıma muhtaç ailelere sağlıklı bir yaşam ortamı sağlamak, onların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak, maddi ve manevi yüklerini azaltma, sevinçlerini ve kederlerini paylaşmak için bir araya geldik. Daha fazla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için desteğinize ihtiyacımız var. Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji servisi ihtiyaçları var. Herkesi o çocuklara umut olmak için, 12 Mart 2019 2.Müziğin Umuda Kitaplarla Dokunuşu Uluslararası Piyano Konserin ‘e bekliyoruz. Davetiyeleri Pan Kitap Evi'nden edinebilir. Çocuklar için “Siz de bir umut olun”
Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Sanat Derneği TSM Korosu çıtayı yükseltti
Sonraki Haber Ayda Maç projelerini açıklayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?