ANA SAYFA > GÜNDEM > Ayda Maç projelerini açıklayacak

Ayda Maç projelerini açıklayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayda Maç projelerini açıklayacak

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Ayda Maç projelerini açıklayacak.

7 Mart saat 19.00 da Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Kültür ve Sanat Merkezinde basına ve halka “Daha Güzel Bir Karşıyaka İçin” sloganı ile projelerini paylaşacak. Sosyal Medya üzerinde yaptığı çağrı ile 7 Mart saat 19 da Karşıyaka Belediyesi Hikmet Şimşek Kültür ve Sanat Merkezinde projelerini açıklayacağı toplantıya tüm Karşıyakalıları davet etti.

Ayda Maç kimdir?
1969 doğumlu.4 yaşında, ailesi ile birlikte Karşıyaka'ya yerleşti. Üniversite öncesi eğitimini Karşıyaka’da; Mustafa Reşitpaşa İlkokulu ve Gazi Lisesi'nde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Şehir Plancısı olarak mezun oldu.
Meslek hayatında sırasıyla; İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanlığı, Emlak Bankası Uygulama Başmüdürlüğü Kontrol Amirliği, İzmir Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü Şube Müdürlüğü ve İl Müdür Yardımcılığı, Buca Belediyesi Başkan Danışmanlığı ve Teknik Koordinatörlüğü, Ege-Koop Kooperatifler Birliği Başkan Danışmanlığı ve Teknik Koordinatörlüğü gibi kurum ve kuruluşlarda, ilgili görevlerde bulundu. Şu anda, A Sınıfı Şehir Plancısı olarak,Karşıyaka'da, kendi işyerinde faaliyet gösteriyor.
Ayrıca,İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Yönetim Kurulunda ve başka birçok sivil toplum kuruluşunda, yaşadığı şehre ve topluma hizmet amacıyla gönüllü olarak çalışıyor.
Son olarak 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Karşıyaka Belediye Başkanı Adayı oldu.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Umuda kitaplarla dokunulacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da 2 kişiye ateş açıldı: 1 ölü, 1 yaralı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?