ANA SAYFA > İZMİR > Ülkü Ocakları Cumhuriyet için yürüdü

Ülkü Ocakları Cumhuriyet için yürüdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ülkü Ocakları Cumhuriyet için yürüdü

İzmir Ülkü Ocakları Karşıyaka’da Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirdi. Yürüyüşe İzmir Ülkü Ocakları başkanı Bilgehan Ağababa, Yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanı Necat Karataş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karşıyaka Ülkü Ocağı başkanı Halit Kılıç, İlçe Başkanları ve Milletvekili adaylarının yanı sıra çok sayıda Karşıyakalı katıldı.

Coşkuyla karşılanan yürüyüş korteji Karşıyakalılar tarafından alkışlandı, Atatürk ve Cumhuriyet içerikli sloganlar büyük destek gördü.

 

Yürüyüşün sonunda konuşan İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bilgehan Ağababa şunları söyledi; “Yaklaşık bir asır önce, kutsal bildiğimiz ve vatan dediğimiz bu topraklarda, egemenliğimizi, varlığımızı, namusumuzu ve geleceğimizi korumak amacıyla, verdiğimiz kahramanca mücadelenin sonunda, bu topraklarda ilelebet yaşayacak cumhuriyetimizi ilân etmenin gururunu yaşadık. Bizim için Cumhuriyet, asla ve asla, sadece bir siyasi rejimin adı veya bir yönetim şeklinden ibaret değildir. Bilakis; bir milletin küllerinden tekrar doğan Anka Kuşu misali, en zor şartlar altında dahi yeni bir diriliş gerçekleştirmesinin destanıdır”.

 

Türklüğün ve Cumhuriyetin tehdit altında olduğunu vurgulayan Ağababa, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Cumhuriyet’in 92.yıldönümünde, ilk günkü ruh, heyecan ve mücadele azmi ile bu işbirlikçi gafillere seslenmek istiyoruz: Cumhuriyetin size sağladığı imkânlarla, bugün bulunduğunuz makamlara gelmenize rağmen, nasıl nankörce ve hoyratça, milletin değerlerine ihanet ettiğinizi unutmayacağız. Boğazınıza kadar yolsuzluğa ve rüşvete batarak, devletimizin adeta iliklerini sömürmenizi unutmayacağız. Ellerinde binlerce millet evladının kanı bulunan, kan emici katillerle nasıl pazarlıklara giriştiğinizi unutmayacağız. Cumhuriyetin en büyük kazanımı olan, üniter ve ulus-devlet yapımızı ve hatta Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasasını, şerefinizi bıraktığınız o müzakere masalarında, terör baronlarıyla nasıl tartışmaya açtığınızı unutmayacağız. Ve şunu da aklınızdan çıkarmayın ki; sadece unutmamakla kalmayacak, tüm bunların hesabını Allah’ın izniyle bir bir soracağız”.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziler Derneği’ne 29 Ekim ziyareti…
Sonraki Haber İzmir Gazeteciler Cemiyeti:'' Yetki ve hak gaspı yapılıyor!''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?